Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella 
 
#Puertasabiertas
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
#Puertasabiertas
US PROPOSEM
Estrena a l'#EspaiAlella de l'últim muntatge teatral d'Abel Folk
#Puertasabiertas
Estrena a l'#EspaiAlella de l'últim muntatge teatral d'Abel Folk

14/11/201513:00 El mundo. -Tres explosiones cerca del Estadio de Francia y varios tiroteos en el centro de París convulsionaron a los franceses en la noche del viernes. Los ataques han causado más de 127 muertos. La ola de atentados duró horas y la Alcaldía de París pidió a sus habitantes que no salieran de sus casas. El Hexágono se encuentra en estado de emergencia y con las fronteras cerradas. Hay, además, más de 300 personas hospitalizadas, de los que 80 se encuentran en estado muy grave.

14/11/2015 03:05 (EFE).- Los parisinos ofrecen sus casas como refugio a todos aquellas personas que no puedan llegar a sus viviendas y necesiten un lugar donde ir para estar a salvo de posibles ataques a través del mensaje #PorteOuverte (Puerta abierta), que se ha convertido en tendencia mundial en Twitter.
Mediante esta iniciativa, ciudadanos de todas las nacionalidades que residen en París ofrecen sus casas para dar refugio a cualquier persona que se encuentre en la calle ante el temor de que se produzcan nuevos tiroteos o explosiones en la ciudad, en sintonía con la recomendación del Ayuntamiento de París que aconseja a todos los ciudadanos que no salgan de sus viviendas ni hoteles.
Tanto #PorteOuverte como #NousSommesUnis (estamos unidos) protagonizan hoy los mensajes de los franceses que no hace mucho llenaron las redes con el célebre #jesuischarlie, tras los ataques contra la oficina del semanario Charlie Hebdo en la capital francesa el pasado 7 de enero.

18/10/2020 19:00 Espai d'arts escèniques Casal d'Alella.-París està immersa en el caos. Diverses bombes han esclatat i han provocat desenes de morts. La ciutat està encerclada. Els carrers tallats. El transport públic no funciona. Enfront al col•lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a les seves cases els qui han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta es troba amb un jove que l'enfronta als seus prejudicis. Què passa quan la por s'obre pas en les nostres vides? Des de l'exterior arriben els laments d'una ciutat ferida. A l'interior se succeeixen els silencis, les confessions, la tendresa inesperada i, també, les mentides. Masses mentides.
Abel Folk dirigeix a Cayetana Guillén Cuervo i  Ayoub El Hilali els quals donen veu i ànima un text que reflexiona sobre la por, la violència i els prejudicis, però també sobre la empatia i la capacitat d'estendre la mà a l'altre, que significa el debut com a dramaturga de la periodista resident a Alella Emma Riverola.
#puertasabiertas

Espectacle recomanat a partir de 9 anys.


Intèrprets: Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali
Autora: Emma Riverola
Direcció: Abel Folk
Escenografia: Paco Azorín
Figurinista: Patricia Monné

Hora: 19 h
Durada: 90 min
Preu: entre 23 i 18 €
Venda d'entrades: Oficina de Turisme
alella.koobin.cat
Taquilla de l'Espai 1 hora abans de l'espectacle

 
Un diván en Túnez
Cinema a l'Espai Alella
Un diván en Túnez

Després d'estudiar durant varis anys a França, Selma obre la seva pròpia consulta psiquiàtrica en un popular suburbi de Tunis, just després de que tingués lloc la revolució social i política de la “Primavera àrab”. Allà haurà de tractar amb pacients nous i adaptar-se als problemes ocasionats per las seves diferencies culturals, retrobant-se amb un passat que creia haver deixat enrere.

Divendres 16: 18h i 20h(Versió original subtitulada)
Dissabte 17: 20:30 h
Dilluns 19 (Dia de preu reduït): 18h i 20h

Un divan á Tunis (Arab Blues)
Durada: 88 min.
País: Francia
Direcció: Manele Labidi Labbé
Guió: Manele Labidi Labbé
Música: Flemming Nordkrog
Fotografia: Laurent Brunet
Repartiment: Golshifteh Farahani, Majd Mastoura, Hichem Yacoubi, Amen Arbi, Ramla Ayari, Aïsha Ben Miled, Feryel Chammari, Moncef Anjegui, Moncef Ajengui
Productora: Kazak Productions
Génere: Comedia. Drama

......


Venda d'entrades
Presencial
Taquilla de l'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella:
• 1 hora abans de l'espectacle.
• Pagament només amb targeta bancària.

Condicions de la venda d'entrades
• No es permeten canvis ni devolucions de les entrades comprades.
• Els menors de 24 mesos no paguen entrada excepte en aquells casos que l'activitat o espectacle estigui adreçat a aquestes edats. No obstant, per control d'aforament, abans d'accedir a la sala, s'haurà de demanar a taquilla la seva entrada gratuïta.
• L'organització es reserva el dret d'alterar o modificar el programa de l'acte per causes imputables a raons alienes.
• Els canvis o anul•lacions seran anunciades a la web de l'Ajuntament.

MESURES COVID

Mesures d'higiene i seguretat
- Aforament limitat.
- Neteja, desinfecció i ventilació de l'Espai previ a cada activitat.
- Dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'entrada.
- Ús obligatori de mascareta per a totes les persones majors de 6 anys, durant tota l'estada a l'Espai.
- No estarà permesa l'entrada de begudes ni menjar.

Accés al recinte
- Obertura de portes 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.
- Es mesurarà la temperatura dels assistents. No es permetrà l'entrada a les persones que presentin més de 37,5º. No es retornarà el preu de les entrades en cas de no poder assistir a la funció.
- Amb l'entrada s'assignarà una hora d'accés per poder garantir la distància social i l'accés de forma esglaonada al teatre.
- Les persones auxiliars de sala donarà indicacions de la localització de les butaques assignades, i no seran permesos canvis respecte al seient assignat.
- Sortida esglaonada seguint les indicacions pertinents.
- Els actes començaran puntualment i no es permetrà l'entrada a l'espai escènic una vegada hagi començat l'espectacle.
- Es prega als espectadors no fer servir el telèfon mòbil durant l'espectacle i apagar aquells aparells que puguin emetre senyals acústiques com telèfons mòbils o rellotges.
- No es poden fer fotografies o gravar sense autorització.

La teva entrada
- Pagament amb targeta bancària.
- Per augmentar les mesures de seguretat, per comprar entrades seran necessàries les dades personals per a la identificació o localització, en el cas que fos necessari.

Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Carrer de santa Teresa, 9 - 08328 Alella
espaialella@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades