Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
Recull informatiu publicat a alella.cat
 
El Full Setmanal núm. 276
El Full Setmanal
NOTíCIES
L'Escola d'Iniciació Esportiva encara el nou curs
Des de la Regidoria d'Esports s'està treballant per engegar un nou curs de l'Escola d'Iniciació Esportiva i seguir fomentant la pràctica de l'esport i l'activitat física al nostre poble. Les inscripcions per al curs 2020-2021 de l'Escola d'Iniciació Esportiva es tramitaran a partir del dia 1 de setembre. L'inici de curs serà el dijous dia 1 d'octubre.
 
La Coral Municipal iniciarà les classes a l'octubre
Al llarg del mes de setembre es donarà resposta a les sol·licituds per confirmar plaça o integrar-se de bell nou a la Coral Municipal, una iniciativa que vol afavorir la formació musical, el treball en equip i l'educació en valors dels infants i adolescents. El dia 2 d'octubre s'iniciaran les classes per als grups de mitjans i grans, i el 7 d'octubre, per als petits.
 
Aguaits diürns per al senglar a les zones d'Alta Alella i la vall de Rials
La Societat de Caçadors d'Alella ha informat que té previst realitzar caceres de porc senglar, mitjançant la modalitat d'aguait diürn (esperant l'animal en el lloc que freqüenta) els propers dies 6, 7, 10 i 11 d'agost, a partir de les 19.00 hores i fins aproximadament les 00.00 hores, a la zona d'Alta Alella i Rials.
 
Les inscripcions a l'Escola de Dansa es duran a terme al setembre

L'Escola de Dansa ja es prepara per a un curs que serà molt especial. Al llarg del mes de setembre es durà a terme la confirmació de plaça i la preinscripció de nou alumnat. Trobareu informació sobre les inscripcions i els horaris del nou curs en aquest enllaç.

 
Comissió Informativa Extraordinària de seguiment del POUM
El 29 de Juliol passat va tenir lloc una Comissió Informativa Extraordinària dedicada a temes urbanístics, a la qual van assistir la totalitat dels i les electes del consistori i l'arquitecte municipal. S'hi va fer un seguiment de tots aquells àmbits del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que es troben en algun estadi de desenvolupament.
 
Projecte de ciència ciutadana: col·lecció virtual d'insectes del Parc de la Serralada Litoral
Des del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral ens proposen participar en un projecte molt engrescador: l'elaboració d'una col·lecció virtual d'insectes i altres artròpodes del Parc. Per fer-ho, haureu d'enviar fotografies dels insectes que trobeu en les vostres sortides i excursions pel Parc.

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
ajuntament@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades