Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
Recull informatiu publicat a alella.cat
 
El Full Setmanal núm. 272
El Full Setmanal
NOTíCIES
Ja hi ha cartell guanyador per a la Festa Major de Sant Feliu
Després del recompte dels vots populars i els del jurat, el cartell guanyador del concurs per establir quin serà el que esdevindrà la imatge de la Festa Major de Sant Feliu d'aquest 2020 és el titulat Festa i disbauxa i una mica de rauxa, de Mar Torrano Matali, que ha obtingut un total de 10 vots en la baremació definitiva entre el vot popular i el del jurat.
 
Procés participatiu per repensar la Festa Major

L'Ajuntament inicia un procés participatiu per recollir opinions compartides i fer una anàlisi de la situació de la Festa Major comptant amb la col·laboració del màxim nombre possible d'habitants per aplicar-hi les millores perquè sigui una celebració que hi vinculi tot el poble. Hi podeu contribuir responent l'enquesta.

 
L'Organisme de Gestió Tributària reobre a Alella amb cita prèvia

El dimarts 7 de juliol s'obre al públic l'oficina de l'ORGT situada a l'OAC del nostre municipi. L'atenció presencial a l'oficina es portarà a terme dos dies a la setmana (dimarts i dijous), en horari de 8:30 a 14 h, amb cita prèvia obligatòria. La cita prèvia estarà orientada només a la realització de determinats tràmits.

 
Trieu les vostres pel·lícules per al Cinema a la fresca de la Festa Major

Enguany, en el marc de la Festa Major, la ciutadania d'Alella tornarà a tenir l'oportunitat de gaudir de la projecció d'una pel·lícula a la fresca, tant en sessió infantil com per a adults. Serà el dijous dia 30, a l'Institut d'Alella, a les 21 i a les 23.30 hores. Podeu triar les pel·lícules en aquesta pàgina.

 
La Festa de la Verema penja el seu cartell gegant
La 46a Festa de la Verema ja escalfa motors. El matí del dimecres dia 8 s'ha penjat el cartell gegant que anuncia la festa, que enguany tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de setembre. Les circumstàncies actuals i les directrius pertinents de les autoritats sanitàries marcaran el desenvolupament d'aquesta edició, que no podrà ser tan multitudinària com les últimes.
 
Segon acte 'In memoriam. Alella sempre us portarà al cor'
El divendres dia 17 a les 20 hores es durà a terme un acte presencial d'homenatge a les persones que ens han deixat a causa de la Covid-19 i a les seves famílies. L'esdeveniment ve a ser la segona part del que es va fer el 30 de maig passat a l'Espai d'Arts Escèniques i només es va poder seguir per YouTube.
 
Ja es pot sol·licitar l'ús de Can Lleonart i Can Gaza per part d'entitats i col·lectius

Des del dilluns 6 de juliol ja es pot sol·licitar, a través d'instància telemàtica, l'ús de Can Lleonart i/o Can Gaza per dur-hi a terme reunions i/o trobades amb la vostra associació i col·lectiu, respectant sempre les mesures adoptades en la circular informativa Ús dels espais cedits en els equipaments cívics.

 
Ús obligatori de la mascareta a partir del 9 de juliol
La detecció de diversos brots i l'increment de nous casos obliga a reforçar les condicions d'ús de les mesures de protecció i, específicament, l'ús de la mascareta, el qual s'ha d'establir amb caràcter obligatori a la via pública, als espais a l'aire lliure i a qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic.
 
Tractament amb larvicida contra el mosquit tigre
El Consell Comarcal del Maresme durà a terme aquest divendres dia 10 el primer tractament amb larvicida contra el mosquit tigre que es realitza al nostre municipi aquest any. Aquest tractament preventiu s'aplica directament als embornals que poden retenir aigua i la seva finalitat és la  d'eliminar les larves de mosquit.
 
La Fil·loxera escalfa motors

Ara sí que ja podem dir que la Fil·loxera, la festa per excel·lència dels col·lectius adolescent i jove d'Alella, està a punt d'arribar al nostre municipi. Ho farà el cap de setmana del 24 al 26 de juliol i ja us podem anunciar totes les seves activitats amb detall. Totes compliran els requisits i mesures de seguretat pertinents i per això totes van amb preinscripció prèvia a través del següent formulari

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
ajuntament@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades