Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
Recull informatiu publicat a alella.cat
 
El Full Setmanal núm. 271
El Full Setmanal
NOTíCIES
Alella se suma a la commemoració del Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI+
El 28 de juny és el Dia Internacional per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI+). Des del 2017, Alella s'ha sumat a la commemoració del 28-J i a la lluita per la visibilització de la diversitat sexual i afectiva, així com per l'erradicació de tot tipus de violències envers aquest col·lectiu. 
 
L'Ajuntament vol erradicar les actituds incíviques en l'etapa de represa
Un cop finalitzat l'estat d'alarma s'han detectat al municipi certes actituds incíviques de persones i col·lectius que contaminen la convivència. Des de l'Ajuntament s'ha avaluat la situació i el malestar que causa en veïns i veïnes de les zones afectades i s'ha començat a actuar per posar-hi solucions.
 
Lliurament de bosses compostables, cubells airejats i bidonets d'oli a Can Lleonart
Amb l'objectiu d'incentivar la recollida selectiva de residus, des del dia 29 de juny fins al dissabte 4 de juliol es lliuren a la ciutadania del municipi bosses compostables, cubells airejats i bidonets per a l'oli a Can Lleonart. El reciclatge actiu pot suposar un descompte de fins al 50 per cent en la taxa d'escombraries.
 
Es reprèn l'activitat presencial a l'Ajuntament
Des del dilluns dia 29 de juny s'ha reprès l'activitat presencial als departaments que no havien estat considerats essencials a l'iniciar-se el confinament. El personal es va reincorporant als seus llocs de treball, per bé que seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries es manté la simultaneïtat de l'activitat presencial i la telemàtica.
 
Tria un estiu amb prevenció
La Generalitat ha llançat una campanya per alertar la ciutadania de cara a l'estiu que acabem d'iniciar. A banda de les mesures preventives que cal tenir en compte amb l'arribada de les altes temperatures, enguany cal tenir molt presents les recomanacions relacionades amb la pandèmia causada per la Covid-19: portar mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentar-se sovint les mans.
 
Engega la campanya 'Em quedo a Alella, jo compro a Alella'

Em quedo a Alella, jo compro a Alella és una campanya promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica que avui dona el seu tret de sortida. La campanya promou l'economia local i vol donar visibilitat a la gran varietat econòmica i comercial amb què compta Alella. 

 
Es manté l'horari del Punt d'Atenció Continuada del CAP d'Alella-el Masnou
Tot i que s'havia plantejat la possibilitat de modificar l'horari al Punt d'Atenció Continuada ubicat al CAP d'Alella-el Masnou-Teià a partir de l'1 de juliol, finalment s'ha decidit de mantenir-lo. Per tant, continuarà operatiu els dissabtes, diumenges i festius de 8 a 14 hores i de dilluns a divendres laborables de 8 a 22 h.
 
Festa Major i Fil·loxera ultimen detalls per a una edició diferent
La Festa Major de Sant Feliu i la Fil·loxera no faltaran enguany a la seva cita. Ho faran amb una oferta variada d'activitats i procurant complir amb totes les mesures de seguretat prescrites per les autoritats sanitàries en aquesta fase de represa després del confinament causat per la Covid-19.
 
Assessories individuals per a joves
El projecte GIRA comprèn totes les accions que tenen per objectiu millorar l'emancipació del jovent del poble. El programa engloba un conjunt d'iniciatives relacionades amb els àmbits de salut, d'ocupació, d'estudis, de mobilitat internacional, d'habitatge i d'associacionisme.
 
Places disponibles al Casal d'Estiu i l'Adrenalina de l'Estiu
Aquesta setmana han començat el Casal d'Estiu (a l'Escola Fabra de la mà de la Cooperativa Naïfar i coorganitzat per les AFA de les escoles Fabra i La Serreta i l'Ajuntament) i l'Adrenalina de l'Estiu (impulsat des de la Regidoria d'Adolescència i Joventut i que va dirigit a adolescents d'entre 12 i 16 anys). Ambdós tenen places disponibles.
 
Ja hi ha cartell guanyador per a la Festa Major de Sant Feliu
Després del recompte dels vots populars i els del jurat, el cartell guanyador del concurs per establir quin serà el que esdevindrà la imatge de la Festa Major de Sant Feliu d'aquest 2020 és el titulat Festa i disbauxa i una mica de rauxa, de Mar Torrano Matali, que ha obtingut un total de 10 vots en la baremació definitiva entre el vot popular i el del jurat.

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
ajuntament@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades