Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella 
 
Baixem el teló: ens tornem a veure al setembre
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
US PROPOSEM
#diverses
Resum de una temporada plena de propostes escèniques
#diverses

Ahir dilluns es va oferir la última sessió de cinema comercial abans de marxar de vacances, i podem donar per tancada una programació emmarcada per la temàtica #diverses i que ha apostat per la presència absoluta femenina amb un cicle de música feta i interpretada per dones i propostes escèniques que han abordat les seves problemàtiques i diversitat.


La música l'han protagonitzat l'alellenca Anna Guasch, la fusió de tradició i innivació de Marala i l'homenatge a grans artistes femenines de la cançó a càrrec de Elena Gadel i Marta Robles amb un concert esplèndid que va tancar la temporada als jardins de Cal Marqués.


És el festival de música de cambra Músics en Residència qui omple també de músics i música l'Espai d'Arts Escèniques, amb dos concerts d'altíssima qualitat i assajos oberts durant tota la setmana del festival.


Terra baixa de La Societat La Flor de la Palma de Teià, l'estrena del musical La 39, ja et trucarem de la companyia 3quefan, i l'actriu Miriam Iscla a Les bones intencions han sigut les propostes teatrals de la temporada.


La dansa va ser liderada per l'alellenc Albert Bassas amb Meta, el seu primer treball escenogràfic que va estrenar a l'Espai Alella, després d'una residència tècnica al mateix teatre.


També vam tenir la presència de l'alellenc Àlex Casanovas al club de lectura Llegir Teatre, conduït per la dramaturga Elisenda Guiu, qui ens van ajudar a apropar-nos a l'espectacle del TNC El temps i els Conway de J.B. Priestley.


No van faltar els espectacles familiars: Nius, concert immersiu per a nadons, la instal·lació interactiva dedicada al món del llibre, La Biblioteca de la curiositat infinita, la proposta de dansa amb Somni sota la finestra que fa protagonista a la iaia Emilia i, Píndoles, propostes escèniques breus a espais no convencionals pensades per a públic jove amb motiu del 8M. La programació familiar es completa també amb el cicle Cinexic, programa de cinema infantil europeu en català que impulsa Omnium Cultural. 


El cinema català ha estat una vegada més una aposta clara de l'Espai Alella amb pel·lícules del Cicle Gaudí que ens han tret de la nostra zona de confort i amb les que hem pogut reflexionar de la mà dels seus protagonistes com amb El sostre groc amb la presència de l'advocada Carla Vall, 42 segundos, Un año i una noche, Suro i La maternal.

L'Espai ha acollit a artistes i companyies que han realitzat el seu procés creatiu a les residències artístiques, entre ells a 3quefan, Cal Teatre, Tanaka Teatre, Anna Guasch, Albert Basas i Aimar Pérez Galí.

També ha sigut espai d'acollida per a activitats de tots els departaments de l'Ajuntament, per a les propostes de les entitats d'Alella i seu de l'Escola de Dansa i Coral Municipal, així com dels concerts final de curs del projecte Alella viu la Música.

Segur que has pogut gaudir d'alguna d'aquestes propostes. Si és així, ens agradaria conèixer la teva opinió sobre l'experiència. Per aquesta raó, us convidem a respondre aquest breu qüestionari:

Enquesta de valoració

Ens tornem a veure al setembre amb moltes més propostes escèniques.

Bones vacances!

Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Carrer de santa Teresa, 9 - 08328 Alella
espaialella@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades