Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella 
 
#diverses Nova programació de l'Espai Alella
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
US PROPOSEM
#diverses
Venda d'entrades a partir del 4 de gener a les 10h
#diverses

La nova programació de l'Espai Alella aposta per un forta presencia femenina amb un cicle de música feta i dedicada per dones i numeroses propostes escèniques que aborden les seves problemàtiques i diversitat. És en aquest sentit que s'emmarca sota el hagstag #diverses i es visibilitza amb la il•lustració de la portada del programa realitzada per la il•lustradora Mar Torrano.

El primer concert del cicle anirà a càrrec de l'alellenca Anna Guasch acompanyada al piano per Marina Bengoa que ens presentaran un repertori que explora la cançó composta per dones de diferents èpoques i estils. Marala serà la proposta del festival Espais de poesía a la programació de l'Espai amb una fusió de la tradició i la innovació canalitzant veus femenines silenciades durant segles. I tancaran el cicle les veus de Elena Gadel i Marta Robles amb un concert que tancarà la temporada als jardins de Cal Marqués el 17 de juny en un viatge musical que es retrobarà amb cançons de Mayte Martin, Maria del Mar Bonet o Lola Flores, entre d'altres veus femenines que van marcar la carrera musical de les artistes.

El teatre amateur de la mà de La Societat La Flor de la Palma de Teià posarà en escena l'abús del poderós davant la feminitat sotmesa a Terra Baixa d´Àngel Guimerà. El teatre musical arribarà a l'Espai amb l'estrena de La 39, ja et trucarem de la companyia 3quefan, una proposta de creació pròpia resultat de la residència tècnica i artística a l'Espai i que posa en escena la història de Clara, una actriu enamorada dels musicals que buscarà complir el seu somni. Al maig, l'actriu Miriam Iscla ens farà riure a Les bones intencions amb un personatge entranyable, una mare soltera sense recursos que vol canviar la seva vida de tripijocs. Terra Baixa i Les bones intencions comptaran durant la funció amb servei d'acollida per a infants (la teatreca) a càrrec de Lleureka Projectes Educatius.

La dansa la portarà a escena l'alellenc Albert Bassas amb Meta, el seu primer treball escenogràfic que estrenarà en la seva versió llarga a l'Espai Alella, després d'una residència tècnica al mateix teatre.

Per tancar les propostes teatrals podrem participar en el club de lectura Llegir Teatre, conduït per la dramaturga Elisenda Guiu, i apropar-nos al Teatre Nacional de Catalunya havent llegit El temps i els Conway de J.B. Priestley.

El teatre per a tots els públics s'inicia amb una proposta pels més petits, Nius, un concert immersiu per a nadons, i una instal•lació interactiva dedicada al món del llibre, la Biblioteca de la curiositat infinita. L'univers femení el recollirà la proposta de dansa familiar Somni sota la finestra que fa protagonista a la iaia Emilia. Pel públic jove i amb motiu del 8M l'Espai Alella oferirà Píndoles, propostes escèniques breus en espais no convencionals amb temàtiques relacionades amb les dones. La programació familiar es completa amb el cicle Cinexic, programa de cinema infantil europeu en català que impulsa Omnium Cultura.

El Cicle Gaudí i la programació d'estrenes de cinema continuaran amb la seva programació habitual, oferint el millor cinema català i les estrenes més taquilleres.

Recomanem arribar amb 15 minuts d'antelació per evitar aglomeracions.
Cinema: la pel•lícula començarà puntualment.
Teatre: una vegada comenci la funció no es permetrà accedir a la sala.

VENDA D'ENTRADES
EN LÍNIA:
A https://alella.koobin.cat

PRESENCIAL:
A l'Oficina de Turisme d'Alella:
Consultar horaris a https://alella.cat/oficinadeturisme


A l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
1 hora abans de l'espectacle


DESCOMPTES
• Filera 1 amb visió reduïda.
• A partir de 65 anys/ De 0 a 29 anys.
• Socis de l'Associació Casal d'Alella.

Per tal de garantir una bona accessibilitat a l'edifici, s'aconsella a totes les persones amb diversitat funcional o necessitats especials que es posin en contacte amb l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella: espaialella@alella.cat/938678187


CONDICIONS DE LA VENDA D'ENTRADES

• Tots els assistents a l'activitat han d'adquirir l'entrada. Els infants menors de 24 mesos tenen entrada gratuïta, excepte pels espectacles dirigits específicament per aquesta edat, i han d'adquirir entrada a la taquilla de l'Espai.
• Els actes començaran puntualment i no es permetrà l'entrada a l'espai escènic una vegada començat l'espectacle.
• No es pot fer servir el telèfon mòbil durant l'espectacle i s'han d'apagar aquells aparells que puguin emetre senyals acústics com rellotges o altres dispositius electrònics.
• No es pot fer fotografies ni gravar sense autorització.
• No es permeten canvis ni devolucions de les entrades.
• L'organització es reserva el dret d'alterar o modificar el programa de l'acte per causes imputables a raons alienes.
• Els canvis o anul•lacions s'anunciaran al web de l'Ajuntament d'Alella.
• Se seguiran les mesures dictades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en prevenció de la Covid-19. 
• Dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'entrada.
• No està permesa l'entrada de begudes ni de menjar.

MÉS INFORMACIÓ
www.alella.cat/espaialella

Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
Carrer Santa Teresa, 9
T/938678187
espaialella@alella.cat
Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 17 a 20:30h
5 de gener, 24 de desembre, 31 de desembre, festius i agost tancat.

@espaialella
#espaialella

Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Carrer de santa Teresa, 9 - 08328 Alella
espaialella@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades