Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
US PROPOSEM
Inici segon trimestre i inscripcions

Donem la benvinguda al segon trimestre  

Benvolguts/des,

Esperem que estigueu gaudint de les festes i carregant molt les piles!

Us fem arribar la programació del trimestre d'hivern a Can Lleonart. Clicant a aquest enllaç, trobareu les noves sortides, cursos i tallers.

Aquest trimestre porta per capçalera amb una novetat molt especial. La regidoria de Cultura, a través del Centre Cultural de Can Lleonart, engega aquest hivern un nou projecte, que aglutina, difon i potencia, sota un eix temàtic, els trets identitaris culturals d'Alella. En aquesta primera edició es treballa amb les regidories d'Educació i Turisme i girarà entorn del patrimoni immaterial sonor del municipi: les campanes de l'església de Sant Feliu d'Alella i els seus tocs.

Les inscripcions són el 10 i 11 de gener, per a l'antic alumnat del Centre Cultural i les persones veïnes d'Alella, i el dia 12 de gener per a la resta de persones interessades. Es poden dur a terme presencialment a l'oficina d'atenció al públic de Can Lleonart, o a través d'aquest formulari de la pàgina web del centre.

L'inici de l'activitat lectiva serà el dilluns 16 de gener. Us recordem que els que estigueu fent cursos anuals, no cal repetir la matrícula, ja que és efectiva fins al juny. Aquestes inscripcions són pels cursos i tallers trimestrals i els esdeveniments puntuals. 

Des de Can Lleonart esperem amb ganes l'inici d'aquest nou trimestre per compartir les noves xerrades, tallers i activitats que us fem arribar a través d'aquest butlletí, així com per donar continuïtat als cursos anuals que es van iniciar al setembre.

Mentre esperem l'arribada del segon trimestre, us desitgem una bona entrada al 2023!

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades