Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
US PROPOSEM
Mostra d'activitats i altres informacions

Mostra d'activitats, dates pel proper trimestre i canvi provisional de la OAC a Can Lleonart

 

MOSTRA DE NADAL A CAN LLEONART

Enguany, en el marc de les festes de Nadal, us convidem a veure i viure l'ambient nadalenc des de dins de Can Lleonart. 

A partir del 14 de desembre fins el 10 de gener, podeu visitar la mostra de la feina feta als diversos cursos d'Idiomes, Creativitat literària, Restauració de mobles i Costura. Podreu veure l'evolució dels treballs fets durant el transcurs d'aquest primer trimestre. A més a més, l'alumnat de ball duran a terme una sessió oberta a tothom el dilluns 19 de desembre en els següents horaris: Swing de 17.30 a 19h i Dancelatin 1 de 19 a 20 h i Dancelatin 2 de 20 a 21h.

Esperem rebre-us per compartir part del Nadal amb vosaltres, així com per ensenyar-vos la feina que, amb empenta i ganes, fa tot l'alumnat assistent als cursos i tallers de Can Lleonart.

 

TRIMESTRE D'HIVERN

Us informem també que les properes inscripcions del segon trimestre, seran el 10 i 11 de gener per a les persones antigues usuàries de Can Lleonart i veïnat d'Alella, i el 12 per a tothom. L'inici del següent trimestre serà a partir del 16 de gener.

 

CANVI PROVISIONAL DE LA OAC A CAN LLEONART

Amb motiu de les obres d'instal·lació de l'elevador a l'interior de l'Ajuntament, les Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC) es traslladaran provisionalment a la planta baixa de Can Lleonart, a partir del 12 de desembre i mentre es realitzin els treballs. S'ha dissenyat per garantir que hi hagi la màxima facilitat possible per a tota la ciutadania i l'alumnat de Can Lleonart. Us agraïm, per endavant, la vostra comprensió i flexibilitat i us demanem que ens disculpeu les molèsties que això us pugui generar.

Can Lleonart us desitja que gaudiu de l'exposició dels treballs i que passeu molt bones festes de Nadal!

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades