Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
RECORDEU
Tertúlia. Parlem de cultura i gastronomia: Què passa al voltant de la taula?
A les 19h a les Golfes de Can Lleonart

ATENCIÓ: Us recordem que la tertúlia és el DIJOUS 7 D'ABRIL.

Benvolguts, 

ens plau recordar-vos que esteu convidats a la tertúlia "Què passa al voltant de la taula?", una taula rodona en torn a la gastronomia i el paper que juga en la nostra cultura.

El menjar, per la cultura mediterrània, és molt important. Al voltant de la taula es construeixen vincles socials, es defineix la cultura de cada indret i s'estructuren sistemes de relació que, sovint, són mirall dels canvis de la nostra societat. Quant de temps dediquem a preparar el menjar? I a l'espai? Seguim les receptes a peu de lletra? Quins rols de gènere hi ha actualment a la cuina? Fins a quin punt és essencial entaular-se per generar vincles socials? Tots aquests interrogants, i molts altres, a la conversa amb tres referents de la gastronomia catalana; un espai amb una mirada polièdrica.

Ens acompanyaran la Maria Salvans, cuinera al Restaurant El Niu (Alella), en Jordi Tresserras, president d'ICOMOS – Espanya, especialista en turisme gastronòmic i consultor de la UNESCO,  i la Núria Orra, cap de sala al Restaurant TresMacarrons (estrella Michelin al Masnou) i sommelier.

Esdeveniment gratuït.

Entrades disponibles al formulari d'inscripcions, aquí.Tertúlia. Parlem de cultura i gastronomia: Què passa al voltant de la taula?

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades