DISSABTE
17
FEBRER
2024
10:30 h
Lloc Celler Alta Alella
Durada 3 h
Organitza Celler Alta Alella
AAPoda

Descobreix tots els secrets de la vinya i la importància de cuidar-la amb amor i dedicació. Una tasca indispensable i que contribueix de manera directa en la qualitat dels vins i caves que elaborem.

Durant els mesos de gener i febrer, quan el cep descansa, realitzem les feines de poda anual. La 17 de febrer, en Jaume Basses i en Jordi Pinto, dos apassionats de l'equip de vinyes d'Alta Alella, compartiran els seus coneixements i experiència amb tots els visitants.

El taller compta amb una petita “formació” teòrica sobre la poda, una de les tasques més importants per controlar la producció i la qualitat del raïm, que es fa de manera manual i amb molta cura. A continuació, agafaràs les tisores per posar en pràctica els nous coneixements a les vinyes de l'emblemàtic Paratge Qualificat Vallcirera.

Per tal de recuperar-nos i d'apropar-nos a la cuina de temporada, acabarem l'activitat amb una calçotada, amb patates al caliu, botifarres i unes postres! Durant l’àpat, gaudiràs dels vins i caves de la casa.

No t'ho perdis!

Comprar entrades

Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.