DISSABTE
21
OCTUBRE
2023
10:00 h
Lloc Celler Bouquet d'Alella
Adreça Av. Sant Jos
Durada 4 h
Organitza Bouquet d'Alella
Bouquet-dalella-Abstract-Wine

Vols experimentar el món del vi ecològic amb tots els sentits i expressar-ho a través de l'art?

Aquesta experiència està pensada per a persones que vulguin apropar-se a la natura i al cultiu ecològic del vi – les vinyes, les seves olors, les textures del sòl, les plantes salvatges i els sons del voltant; el procés d'elaboració del vi – les olors del celler i les bótes, la química, el procés; i finalment, l'experiència del producte final – observar, olorar i tastar el vi amb el seu boquet d'aromes, sensació en boca i textura.

Després d'aquesta experiència immersiva i sensorial de la viticultura ecològica i del vi amb l'Andrew, el nostre expert intern i educador en viticultura regenerativa, vindrà la part expressiva, on canalitzarem tot el que hem viscut en un taller d'art abstracte amb l'artista professional Núria de Bofarull.

La Núria va començar a pintar de la mà del seu pare a una edat molt primerenca. Va créixer en una casa on les pantalles estaven rotundament prohibides, només hi tenia cabuda l'avorriment. Però l'avorriment era i és LA PORTA cap a la creativitat. El seu pare la va proveir de llenços, teles i acrílics, i el que en la infància era una distracció es va convertir en un hobby a l'adolescència.

Després de graduar-se en una carrera universitària creativa va estudiar il·lustració. Allí va començar la cerca del conegut estil personal. Va treballar molt amb llapis i amb aquarel·la, venent retrats per encàrrec. Però finalment va fer una gran introspecció, en què es va alliberar de tots els prejudicis que l'estaven empresonant i va començar a paladejar el que avui dia gaudeix, un art abstracte en què ella és només instrument en mans de l'ara.

El preu inclou:

– Experiència immersiva en les vinyes i el celler.

– Tast de vins Bouquet d'Alella.

– Aperitiu.

– Taller d'art abstracte amb tot els materials necessaris.

Comprar entrades Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.