DIUMENGE
18
DESEMBRE
2022
11:30 h
Lloc Celler Alta Alella
Adreça Camí Baix de Tiana s/n, 08328
Durada 3h 30min. aproximadament
Organitza Celler Alta Alella
Preu 5€
Tipus d'acte Vi i gastronomia
marato tv3

El dia 18 de desembre, els #AmicsAltaAlella (associació sense ànim de lucre formada per treballadors del celler Alta Alella & amics col·laboradors) us animen a participar a les activitats solidàries a benefici de la 31a edició de La Marató TV3, dedicada a la salut cardiovascular.

 

Alta Alella convida els winelovers a relaxar-se en un lloc idíl·lic, la terrassa del Centre d'Enoturisme situada enmig de les vinyes amb vistes al Mediterrani, amb un concert benèfic de la nova coral de Rock d'Alella. Una proposta per endinsar-se al cor del Parc Natural Serralada de Marina i gaudir dels nostres vins en una jornada solidària.


El nou cor de Rock d'Alella no és ben bé ni una coral ni un cor de gospel, sinó, com diu el nom, un cor que canta clàssics del rock a diverses veus. Nascut fa pocs mesos de la mà del director i músic Narcís Perich, ens oferiran un concert benèfic amb algunes versions nadalenques i del rock clàssic.


Durant el concert, oferirem un aperitiu amb el nostre espumós més funky “AUS Pet-nat”, acompanyades amb patates coromines.

Comprar entrades

*Inclou entrada al concert i aperitiu de benvinguda: 1 copa de vi o cava + 1 ració de Patates Coromina.

Les begudes o delícies addicionals s'abonaran in situ.

 

Tota la recaptació anirà destinada de manera íntegra i solidària a benefici de La Fundació La Marató de TV3.

Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvi o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.