De la mà d'un viticultor i enòleg, descobrireu tots els secrets del cicle del cep. Ja ben entrada la primavera, els pàmpols són tant abundants que els petits gotims de raïm queden completament tapats. Cal retirar algunes fulles perquè quedin ben airejats i puguin fer una maduració òptima!
Havent fet el taller de despampolar, gaudirem plegats d'un deliciós esmorzar de forquilla elaborat per un restaurant de proximitat del Maresme, el Nou Antigó. Cada platet gastronòmic se servirà maridat amb els nostres vins. Així la feina condeix, oi?!
Animeu-vos a participar en aquesta jornada a l'aire lliure, gaudint de la natura i el paisatge de vinya que envolta la finca! No us ho perdeu!!
El preu inclou:
– Activitat de despampolar amb el viticultor/ enòleg del celler.
– Esmorzar de forquilla cuinat per el Nou Antigó.
– Tast de vins Bouquet d'Alella.
– Visita guiada per les vinyes i el celler.
Reserva Turisme Alella no es fa responsable de qualsevol canvis o anul·lació de l'activitat per part de l'organitzador.