DIVENDRES
14
JUNY
2019
20:30 h
En benefici de l'Institut Guttmann
Lloc Restaurant Els Garrofers
Organitza Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella
Preu 49,50 euros
Tipus d'acte Vi i gastronomia

Aquest any la “Diada Enosolidària” es transforma en el “Sopar Enosolidari”. La nit del 14 de juny el restaurant Els Garrofers acull aquesta jornada que servirà per recaptar fons per una bona causa. Després del sopar, es farà un sorteig d'una experiència a Alella Organic SPA entre tots els asistents i també podreu participar a la subasta solidària i guanyar experiències i productes cedits a la causa per diferents membres de la Ruta del Vi DO Alella.

Si l'any passat vam aconseguir 2.424,41€ per a la Fundació Miquel Valls aquest any hem elaborat un menú solidari per ajudar a l'Institut Guttmann.

Un menú amb més bon gust que mai:

Primers:

Amanida dels Paus

Musclos del Delta amb sofregit de curri-coco-llima-xili

Croquetes de bolets de temporada

Les nostres braves

Segons:

Xai 12h sense feina amb parmentier i coulis d'orellana

Bacallà amb carxofes per tot arreu

Postres:

Pastís de formatge amb coulis de fruits vermells

Brownie casolà

Sommeliers:

Eli Vidal i Marc Guallart

Els Vins:

3 de Testuan, Testuan, Vi de Cabrils

Plaer escumós, Bouquet d'Alella

Pensa, Les Costes-Viticultura sostenible

SO Syrah Garnatxa, Celler Can Roda

Coriolis 2014, Celler Joaquim Batlle

Pansa Blanca sense solfits, Raventós d'Alella

Vermut negre, de la Vermuteria Xavi Estrany

No perdis detall:

49,50€ per persona

Els beneficis aniràn al projecte BBHI (Barcelona Brain Health Initiative) de l'institut Guttmann.

Restaurant Els Garrofers. Passeig d'Antoni Borrell, 13, Alella