DIUMENGE
18
DESEMBRE
2022
12:00 h
Xerrada de l'artista Toni Giró amb l'historiador i comissari Jordi Font Agulló
Lloc Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu Gratuït
Tipus d'acte Exposició, Tertúlies
Cartell Toni Giró

Jordi Font coneix de prop la trajectòria artística de Toni Giró, n'ha parlat sota les figures d'arquitecte insurgent o d'artista-talp per anotar la complexitat dialèctica entre la visibilitat de l'artista en l'esfera pública i l'eficàcia real dels projectes que, des de l´àmbit de l'art, pretenen generar pensament crític i fins i tot antagonisme resistent.

Recentment i amb motiu de l'exposició de Toni Giró al Centre de Lectura de Reus, Font descriu el seu treball com una materialització a l'espai d'una estructura crítica de pensament. En aquest sentit, l'exposició presentada a Can Manyé segueix aquesta definició per endinsar-se en l'obsolescència de moltes de les idees que han guiat la societat occidental des de la Il·lustració i que estan en el rerefons dels atzucacs que vivim en aquest moment.

Jordi Font, com a historiador contemporani i crític d'art, presentarà la seva reflexió sobre l'obsolescència humana i el sentit de la història i ho farà en relació amb l'exposició de Toni Giró i en diàleg amb l'artista.