DISSABTE
5
NOVEMBRE
2022
18:00 h
Lloc Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Durada 1 hora i 45 minuts
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu Entre 15 i 18 euros
Tipus d'acte Espectacles

A càrrec de Parking Shakespeare

La companyia Parking Shakespeare porta una nova versió de Nit de Reis, adaptada per l'actriu, dramaturga i directora Marta Aran, la qual ha fet una revisió actualitzada dels nostres dies del clàssic de William Shakespeare. Nit de reis, és una comèdia d'embolics amorosos, on es plantegen diferents formes d'estimar i diferents maneres d'entendre la identitat i els rols de gènere.

A l'acabar la funció podrem conversar amb l'equip artística i la directora Marta Aran en el debat postfunció.

Durant la funció l'Espai Alella oferirà un servei d'acollida per a infants, la teatreca, un espai d'aprenentatge mitjançant el joc i la experimentació multisensorial dirigit per educadores i educadors professionals i ideat per Lleureka Projectes educatius.

En aquesta ocasió l'activitat serà Art fluorescents, inspirada en l'obra de la Vicky Casellas, artista que juga amb la llum i modifica fotografies en blanc i negre amb pintura fluorescent.
Edat: entre 3 i 12 anys
Preu: 2,5 €/infant
Entrades: alella.koobin.cat

Així mateix, Nit de Reis serà objecte de lectura en el club Llegir Teatre, iniciativa de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia amb l'objectiu de promoure la lectura i el coneixement de la literatura dramtúrgica.  En aquest club es llegiran i debatran textos d'espectacles amb l'oportunitat de assistir a l'espectacle i poder contrastar la posada en escena amb el text original o l'adaptació. La
Biblioteca oferirà les obres teatrals als participants del club i s'organitzarà una trobada conduïda per debatre i parlar del text teatral.
La lectura d'aquesta temporada serà l'adaptació de l'obra de Shakespeare Nit de Reis, en programació a l'Espai el 5 de novembre. La trobada del club tindrà lloc el dimarts 8 de novembre a les 19 h a l'Espai i serà conduïda per la dramaturga Elisenda Guiu.
Gratuït
Inscripcions: b.alella.fg@diba.cat o 93 555 90 55

Venda d'entrades de l'espectacle:
Oficina de Turisme
alella.koobin.cat
Taquilla 1 hora abans de l'espectacle.