DISSABTE
10
SETEMBRE
2022
11:00 h
(*fins al 16-10-2022)
Lloc Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza Ajuntament d'Alella
Tipus d'acte Exposició, Festes i fires

Proposta que impulsa la reflexió vers el món vitivinícola, la sostenibilitat i la gestió del territori a través de l'elaboració de llibres d'artista tot recuperant i reinterpretant la iniciativa celebrada l'any 2009 a Can Manyé.

De manera oberta i compartida, el procés de creació del projecte s'ha articulat a partir de dos temps: el de verema, espai on recol·lectar, i el de vinificació, espai on crear.

El primer temps, el de verema, s'ha basat en les fonts bibliogràfiques que es poden consultar a sala i en els col·loquis amb referents de la pagesia, la viticultura i l'art conduïts per la periodista cultural Montserrat Serra amb participació de Tinta Invisible, editorial d'obra gràfica; Joma, artista; Pau Gutiérrez, pagès; i Mireia Pujol-Busquets, enòloga i responsable d'Alta Alella.

Idees compartides que, en el segon temps, el de vinificació, han nodrit les aportacions que formen part de l'exposició, peces elaborades durant les sessions de creació dirigides per Sara Milian i que han comptat amb la col·laboració d'altres artistes reconeguts del nostre entorn més proper com són Tomàs Bel, Victòria Pujadas i Enric Satué.

Exposició:
Inauguració dissabte 10 de setembre a les 18h. Mostra oberta fins al diumenge 16 d'octubre.

Full de sala

Full de Sala de Pedra, paper, territori

Full de Sala de Pedra, paper, territori

Fitxer: Full_de_sala_Pedra_Paper_Territori.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 52.09 kB