Ajuntament d#39;Alella
Agenda cultural|05-01-2021
DIMARTS
5
GENER
2021
17:00 h
Lloc Escola La Serreta
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu 1 euros infants i 2 euros persones adultes
Tipus d'acte Festes i fires, Infantils
Reis Mags 2021

La tarda del 5 de gener donarem la benvinguda als Reis Mags en un acte al pati de l'Escola La Serreta. 

Per poder assistir-hi, cal reservar l'entrada prèviament en aquest ENLLAÇ  en alguna de les 4 sessions programades a les 17, 18, 19 i 20h en les què hi hagi disponibilitat. L'entrada té un preu simbòlic d'1 euro per als infants i 2 euros per a les persones adultes, per tal de garantir que es faci bon ús de les places limitades. Tota la recaptació d'aquest acte de benvinguda es destinarà a La Marató de TV3, dedicada'enguany a la lluita contra la Covid-19. No es podran adquirir més de sis entrades per persona. Cada bloc de sis entrades haurà de tenir dues entrades per a infants i se'n faran control a l'accés. S'han previst diferents sessions en funció de la demanda d'assistència.  

Cada sessió tindrà una durada prevista de 30 minuts i l'accés serà 15 minuts abans de cada hora d'inici.

Els Reis d'Orient, acompanyats de la Cartera Reial, seran rebuts per l'Alcalde d'Alella, Marc Almendro. A l'acte de benvinguda participaran els Timbalers del Most d'Alella i també hi haurà animació musical, llums i decoració especial per a l'ocasió.  A més s'habilitaran bústies per dipositar les cartes escrites pels Reis Mags. 

Es faran controls de temperatura, gel i mascaretes a l'entrada al recinte. 

Les persones que no puguin assistir a l'acte de benvinguda podran seguir en directe l'esdeveniment a partir de les 18 hores des del canal Youtube de l'Ajuntament on també quedarà el vídeo enregistrat per poder-lo veure en diferit. 

INFORMACIÓ D'INTERÈS:

  • La compra d'entrades estarà disponible la nit del 29 al 30 de desembre a les 00 h.
  • Les portes al recinte s'obriran 15 minuts abans de l'inici de l'espectacle.
  • Es prega puntualitat i la col·laboració de les famílies per complir amb les mesures establertes per la prevenció de la Covid-19.
  • Les entrades amb numeració senar entraran pel carrer Núria, mentre que les entrades amb numeració parella entraran pel carrer La Vinya.
  • Per accedir al recinte caldrà portar mascareta quirúrgica.
  • Cada infant podrà anar acompanyat de fins a dos adults del mateix grup bombolla.
  • Es podran adquirir un màxim de 6 entrades dins del mateix grup bombolla.
  • El preu de l'entrada anirà destinat, íntegrament, a La Marató de TV3 per la Covid-19.
  • Si alguna família té dificultats econòmiques o problemes per realitzar l'adquisició de les entrades online, pot contactar per correu electrònic a alella.festes@alella.cat.