DISSABTE
14
NOVEMBRE
2020
19:00 h
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Ensueño a piano y luz - Hisako Hiseki
Retransmissió en directe via streaming
Lloc Via telemàtica. Cal adquirir entrada gratuïta a https://alella.koobin.cat/
Durada 1 hora 45 minuts
Organitza Ajuntament d'Alella
Tipus d'acte Espectacles, Música
Hisako Hiseki

Hisako Hiseki, pianista japonesa resident a Alella presenta enguany a l'Espai un repertori que inclourà obres de Beethoven, amb motiu del 250 aniversari del seu naixement i obres d'Albéniz, que també celebra el 160 aniversari del seu naixement. En aquesta ocasió al piano l'acompanyaran les imatges de l'artista digital Rubén Ventura.

Amb motiu de les noves mesures marcades per la nova resolució de la Generalitat de Catalunya del 29 d'octubre, per la qual, amb l'objectiu de contenir el brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, se suspèn l'obertura al públic de les activitats culturals d'arts escèniques i musicals.

 

Seguint la nova resolució, el concert de la pianista Hisako Hiseki Ensueño a piano y luz serà retransmès en directe via streaming. Per accedir a l'emissió s'haurà d'adquirir l'entrada gratuïta a https://alella.koobin.cat/ i, previ al concert, es rebrà per correu electrònic un enllaç per accedir-hi a la retransmissió del concert que se celebrarà el dia i hora prevista, el 14 de novembre a les 19 h.

 

Per a les persones que han comprat les entrades, es procedirà a la devolució de l'import de les entrades comprades. Se'ls enviarà un correu electrònic amb les instruccions. 

Escut Ajuntament d'Alella
Plaça de l'Ajuntament, 1
08328 Alella
Tel. 935552339 - Fax 935400328 - WhatsAPPAlella 644267149

alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Pujar al principi de la pàgina