DIVENDRES
20
NOVEMBRE
2020
20:00 h
ACTIVITAT EN FORMAT VIRTUAL
Lloc Per accedir a l'emissió s'haurà d'adquirir l'entrada gratuïta a https://alella.koobin.cat/.
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu Entre 12 i 9 euros
Tipus d'acte Música, Literatura
L'últim camí de Walter Benjamin

La cantant berlinesa resident a Barcelona Juliane Heinemann presenta un espectacle musical i visual d'homenatge a l'escriptor i filòsof alemany Walter Benjamin. El pensador d'origen jueu es va suïcidar a Portbou al setembre de 1940, després de recórrer penosament una sendera clandestina per la part més oriental dels Pirineus, de França a Portbou, fugint del nazisme i amb la idea de marxar a l'exili a Amèrica. L’últim camí de Walter Benjamin és un viatge a través de música electrònica que s'acompanya de poemes en català, castellà i alemany, una banda en directe i una presència important d'efectes visuals.

El concert forma part de la programació del festival Espais de Poesia.

Per accedir a l'emissió s'haurà d'adquirir l'entrada gratuïta a https://alella.koobin.cat/. Previ a  l'activitat  es rebrà per correu electrònic un enllaç per accedir-hi.

Les persones que han comprat entrades per els espectacles rebran la devolució (en un termini indeterminat). El procediment serà el següent:

Si ha adquirit les entrades a l'Oficina de Turisme, la devolució es realitzarà al mateix número de compte bancari que tingués associat la targeta per la qual es va realitzar la compra.
Si ha adquirit les entrades a través de la nostra plataforma alella.koobin.cat, la devolució es realitzarà al mateix compte on es va realitzar el pagament.
Totes les persones que ja havien comprat l'entrada, rebran l'enllaç, sense necessitat d'adquirir l'entrada gratuïta, per accedir a l'emissió del concert que es celebrarà el dia i hora prevista de l'acte.