X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 17 de maig de 202217.05.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Policia Local i Mossos detenen set homes quan intentaven robar en un centre educatiu
Els Pinyons, tanca

Un operatiu conjunt de la Policia Local d'Alella i de la comissaria de Mossos d'Esquadra de Premià de Mar va permetre detenir el passat diumenge 15 de maig set homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força quan intentaven entrar a l'interior de la Llar d'Infants Municipal Els Pinyons. 

La intervenció es va iniciar després que la Policia Local rebés dissabte l'avís que dos centres educatius del municipi s'havien quedat sense subministrament elèctric. El mateix va passar a un altre centre educatiu de Teià i un més de Premià de Dalt. Aquesta situació va fer saltar les alarmes i va posar en guàrdia als cossos policials dels tres municipis que es van coordinar amb Mossos d'Esquadra per tal d'evitar que els centres fossin violentats. 

El diumenge 15 de maig, pels volts de les 22.00 h, agents de la Policia Local d'Alella van veure com dos vehicles circulaven a molta velocitat per la carretera d'Alella, en direcció a la zona escolar del Bosquet, i van alertar tots els agents implicats en els dispositius. 

Els agents de Mossos i de la Policia Local d'Alella van localitzar els dos vehicles prop de la llar d'infants i van veure com alguns homes saltaven la tanca del centre. Els agents els van aturar i els van detenir tots set per un delicte de robatori amb força.  Dos dels set detinguts són menors d'edat i han passat a disposició de la Fiscalia de Menors. Els altres cinc, majors d'edat, han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar al jutjat d'instruccions de guàrdia de Mataró. 

El passat 6 de febrer, un operatiu de les mateixes característiques de la Policia Local d'Alella i els Mossos d'Esquadra, va permetre detenir tres homes que pretenien robar a la llar d'infants municipal, seguint el mateix modus operandi d'aquest tipus de delicte que consisteix en tallar el subministrament elèctric d'un institut o escola per tal d'entrar-hi a robar material informàtic un cop les bateries auxiliars de les alarmes s'han exhaurit.

Pujar al principi de la pàgina