Els nostres fills i filles tenen dret a estar bé

Dimecres, 24 d'abril de 2024  -  5 h tarda

Arxiu extern

des de les Afas de l'Escola Fabra i l'Escola La Serreta organitzem el segon taller per a la prevenció de l'assetjament escolar.

Us adjuntem el cartell i l'enllaç per a les inscripcions: https://forms.gle/1LGXBTUJcfsPo92i9

 

 

En el cos del missatge pot anar el següent:

 

Segona Xerrada- taller . Sessió gratuïta organitzada per les Escoles Fabra i La Serreta d'Alella, impartida per Olga Sunyer, de la Fundació SEER on s'aprofundirà en el paper de les famílies pel que fa a les tres fases (PDA): prevenció, detecció i actuació davant una situació d'assetjament escolar (bullying)

Inscripcions en aquest enllaç

Una inscripció per persona (Aforament màxim 30 persones)

Per consultes i dubtes: 

AFA Escola La Serreta: afalaserreta@gmail.com

AFA Escola Fabra  afa.escolafabra@gmail.com

 

El paper que tenim les famílies en la prevenció, detecció i actuació davant l'assetjament escolar és clau per a la seva resolució. Com a part de la comunitat educativa la nostra mirada és indispensable, de fet, ningú vol tenir un fill/a agressor/a, així com tampoc volem el dolor que això produeix en la resta. A través de la metodologia Interactiva i Vivencial: Metodologia VRT (Vivència-Reflexió-Transferència) a partir de dinàmiques i jocs, es presenten els següents continguts: - Conscienciar sobre la rellevància del fenomen bullying i ciberbullying - Donar eines de prevenció i detecció - Dotar d'unes pautes bàsiques per afrontar un cas de bullying - Mostrar l'educació emocional com un actiu per a la prevenció, detecció i reparació en casos d'assetjament.
Lloc Escola La Serreta
Durada Segona sessions de 17 a 19h (19 març i 24 abril)
Organitza Afa Escola Fabra i Afa Escola La Serreta
Preu Gratuït
Tipus d'acte Cursos