Alella recupera la rua de Carnestoltes el 27 de febrer
Arxiu extern

Alella recupera enguany la tradicional rua familiar de Carnestoltes. Serà el diumenge 27 de febrer. La festa començarà a les 11.30h a la Plaça de l'Ajuntament amb una cercavila encapçalada pels Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d'Alella i els Timbalers del Most.

Acabada la rua, es podrà lluir la disfressa i ballar al ritme de l'espectacle familiar Insects, de la companyia Alea Teatre.

La celebració de Carnestoltes començarà dissabte 26 amb un taller de màscares, a partir de les 11h a la Plaça de l'Ajuntament, que comptarà amb la col·laboració del Mercat Municipal. A la tarda, els Diables del Vi d'Alella conviden la ciutadania a participar en La Torrada, amb música, vi calent i bona companyia. Serà a partir de les 20 h a la Plaça de l'Ajuntament

L'Àgora ofereix l'oportunitat de triomfar amb el maquillatge que millor s'adapta a cada disfressa amb un taller de maquillatge per a joves i adolescents que es farà el dijous 24 de febrer de 17 a 20h a les Antigues Escoles Fabra. El taller és gratuït. 

Des de la Regidoria de Festes s'anima a la ciutadania a participar també de forma virtual d'aquesta celebració penjant les seves fotos i vídeos amb les disfresses triades per a l'ocasió a les xarxes socials amb l'etiqueta #CarnestoltesAlella. 

Recorregut de la rua

Afectacions viàries

Més informació www.alella.cat/carnestoltes.

Informació publicada el 17 de febrer de 2022