Long Li Xue obrirą l'1 de marē les jornades de Tria la Via
Arxiu extern

L'1 de març arrenca les 5es Jornades d'Orientació Educativa, Tria la Via. Les jornades estan organitzades des de diferents àrees de l'Ajuntament amb coordinació amb l'Institut Alella i el PFI-PTT Baix Maresme i tenen per objectiu oferir recursos educatius, formatius i acompanyaments personalitzats que ajudin a triar itineraris formatius o noves oportunitats laborals.

Enguany, es recupera la presencialitat, amb una xerrada inaugural, que es farà l'1 de març a les 12h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, en què Long Li Xue explicarà la seva experiència com a creador de continguts de xarxes socials. A continuació, es farà la taula rodona “Tria esport, més enllà de la pràctica”, que servirà per conèixer experiències i oportunitats formatives i laborals en l’àmbit esportiu. 

També és molt important participar en la xerrada virtual “Quins itineraris hi ha després de l'ESO? (amb acreditació o sense)”, programada el 2 de març a les 19h. És oberta a tothom i està pensada per a les famílies o persones que estan acompanyant en el procés de tria formativa. 

Tria la Via fixa el focus en l'alumnat de 4rt d'ESO, batxillerat, cicles formatius i PFI. Són moments de presa de decisions i, per això, en el context de les jornades se celebren xerrades i tallers amb aquests cursos. Més informació i inscripcions a alella.cat/trialavia.

Assessorament tot l'any
Durant tot l'any, des de l’Àgora s'ofereixen assessories i acompanyaments personalitzats per qui té dubtes sobre quin itinerari formatiu fer o com continuar la seva trajectòria, però, durant la setmana de Tria la Via es veuen intensificats. Alhora, que és un bon moment per poder aprofundir més sobre les xerrades i tallers que s'han celebrat. 

Per participar cal fer la inscripció prèvia a partir del 10 de febrer de 2022,  emplenant el FORMULARI 
Dimarts 1 de març de 2022
  • 12h Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

Presentació de les Jornades a càrrec de Mercè Vizern, regidora d'Adolescència i Joventut

Xerrada inaugural "Darrera les xarxes", a càrrec de Long Li Xue,  un dels creadors de continguts en català a la xarxa més populars

Activitat presencial. Reserva d'entrades a partir del 10 de febrer a través d'aquest ENLLAÇ 

Dimarts 1 de març de 2022
  • ⌚13h Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

Taula rodona.  "Tria esport més enllà de la pràctica", a càrrec de diferents esportistes

Activitat presencial. Reserva d'entrades a partir del 10 de febrer a través d'aquest ENLLAÇ 

Dimecres 2 de març de 2022
  • ⌚ 19 h Sessió virtual

Xerrada per a famílies. "Quins itineraris hi ha després de l'ESO? (amb acreditació i sense)

Activitat virtual.  Inscripcions a partir del 10 de febrer a través d'aquest ENLLAÇ 

Itineraris formatius

Itineraris formatius

Fitxer: INFOGRAFIA_Itineraris.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 106.59 kB

Informació publicada el 8 de febrer de 2022