La Fil·loxera escalfa motors
Arxiu extern

Ara sí que ja podem dir que la Fil·loxera, la festa per excel·lència dels col·lectius adolescent i jove d'Alella, està a punt d'arribar al nostre municipi. Ho farà el cap de setmana del 24 al 26 de juliol i ja us podem anunciar totes les seves activitats amb detall. 

Abans d'iniciar pròpiament les activitats del cap de setmana, a partir del dia 20 l'organització us proposa dos reptes, un que haureu de seguir per l’Instagram d'Alella Jove  i que consisteix a trobar Fil·loxeres amagades per indrets del poble i un altre que es basa a fer una ruta corrent de 6 quilòmetres. Podreu trobar el recorregut que proposem al compte de l'aplicació Strava de la \Fil·loxera_alella

El tercer repte que comença abans del cap de setmana és una proposta artística oberta que culminarà amb una mostra d'Art Jove a Can Manyé. S'inaugurarà el divendres 24 a les 18 hores de la tarda per donar l'inici a la #Filoxeradalella2020.  A la vegada, aquelles i aquells que els agradin més els jocs d'esports podran participar en un torneig de jocs on line de FIFA i Rocket League.

Més entrat el vespre, a les 20 hores, al pati de Can Gaza, podreu continuar amb l'esperat Tast jove de vins combinat amb un Kahoot que es jugarà per equips i estarà dinamitzat pel sommelier Marc Guallar. Amb aquesta activitat finalitzarà el programa de divendres a les 00 hores.

El dissabte 25 es podrà participar en un taller de creació musical a l'Espai d'Arts Escèniques, conduït per Versembrant. En aquest taller podreu aprendre a fer rimes i combinar-les amb bases musicals. Després us podeu traslladar cap al pati de Can Gaza per gaudir de la primera Festamorfosi de la #Filoxeradalella2020, que comprèn tres activitats: un Improshow a càrrec de Georgina València (@lageo_rgina), un bon sopar i, com a clausura de la jornada, un joc cultural per equips que finalitzarà també a les 00 hores.

El diumenge 26, per tancar el cap de setmana d'activitats, us proposen una vesprada cultural amb espectacles de dansa contemporània a càrrec de José Fernández & Co (@josefernandezruiz), clàssica de la mà de Berta Díaz i Judit Clemente (@berta.diaz.dance i @juditclemente99) i una actuació musical a càrrec de les Kirias (@kirias_). Hi haurà un petit servei de barra.

Totes les activitats compliran els requisits i mesures de seguretat pertinents i per això totes van amb preinscripció prèvia a través del següent formulari

Informació publicada el 10 de juliol de 2020