Portada|Govern obert|Participaciˇ ciutadana|SUBVENCIONS ORDIN└RIES I EXTRAORDIN└RIES PER A LA REALITZACIË D'ACTIVITATS DE LES ENTITATS DE CAR└CTER SOCIAL 2017
Filtrar esdeveniments
 
Versiˇ per imprimir
SUBVENCIONS ORDIN└RIES I EXTRAORDIN└RIES PER A LA REALITZACIË D'ACTIVITATS DE LES ENTITATS DE CAR└CTER SOCIAL 2017

ATORGAMENT DE SUBVENCIONS PER A LES ENTITATS SOCIALS D'ALELLA

Vista la valoraciˇ efectuada per la Comissiˇ de Valoraciˇ per tal d'examinar, valorar i resoldre les solĚlicituds de subvencions de les entitats socials d'Alella per al foment d'activitats.

 

Conformement a la proposta de la regidoria de Participaciˇ Ciutadana, la Junta de Govern Local acorda, en la sessiˇ celebrada el 27 de juliol de 2017, atorgar les segŘents subvencions ordinÓries a les entitats socials que es relacionen per als conceptes i requisits que es detallen:

SUBVENCIONS ORDIN└RIES:

ENTITATSIMPORT SOLĚLICITATIMPORT CONCEDITCONCEPTE
Fundaciˇ Tutelar Santa Clara1.950€700€Despeses generals derivades de la festa de la Fundaciˇ.
Disma3.000€200€Monitoratge SEREDUCA (monitoratge de l'esplai).
Associaciˇ SÝndrome d'Asperger del Maresme2.750€1.000€sous de monitors/es, assegurances, excursions i assessors laborals.  
Esquima Associaciˇ de Familiars de Persones amb Malaltia Mental1.000€200€Treballs exteriors, serveis professionals, transports i missatgers. 
Fundaciˇ Privada del Maresme Pro Persones amb Disminuciˇ PsÝquica3.000€1.400€Treballadors socials, neur˛leg, psic˛leg,s, psiquiatres i suport administratiu. 
Grup local de CÓrites de la Parr˛guia de Sant Feliu d'Alella3.232€2.000€Compra d'aliments i transport d'aliments de Barcelona a Alella del Banc d'Aliments, transport Creu Roja, transport aliments refrigerats, compra aliments congelat. 
TOTAL IMPORT SUBVENCIONS ORDIN└RIES CONCEDIT A ENTITATS SOCIALS5.500€


SUBVENCIONS EXTRAORDIN└RIES:

Conformement a la proposta de la regidoria de Participaciˇ Ciutadana, la Junta de Govern Local acorda, en la sessiˇ celebrada el 9 de novembre de 2017, atorgar les segŘents subvencions extrarodinÓries a les entitats socials que es relacionen per als conceptes i requisits que es detallen:

ENTITATIMPORT SOLĚLICITATIMPORT CONCEDITCONCEPTE
Grup local de CÓrites de la Parr˛quia de Sant Feliu d'Alella1.000€1.000€Mobles d'oficinas, objectes d'emmagatzematge de roba i accessoris. Penjadors de roba. Mobles per emmagatzema la roba. 
TOTAL IMPORT SUBVENCIONS ORDIN└RIES CONCEDIT A ENTITATS SOCIALS1.000€
Pujar al principi de la pÓgina