Notícies
Publicat el 16 de novembre de 201616.11.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament i les entitats organitzen diferents actes per reclamar l'eliminació de la violència masclista

25 N 2016L'Ajuntament, l'Associació de Dones Montserrat Roig i l'Associació Dones Solidàries tornen a organitzar enguany diferents actes per tal de dir no a la violència masclista coincidint amb el 25N, el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. 

Els actes es van iniciar diumenge, 20 de novembre, amb la Cursa contra la violència de gènere que organitza l'Associació Dones Solidàries, amb proves de 10 i 5 kms i una cursa infantil. 

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia també s'ha afegit a la celebració amb un doble programa: una sessió especial de l'Hora del conte titulada Nenes blaves i nens roses i la presentació del llibre La Salida 52, de Lourdes Rizo, en el qual es narra l'experiència d'una dona maltractada, que va tenir lloc el dimarts, 22 de novembre,  a les 17.30 i les 20h, respectivament. 

El 25 de novembre es faran activitats a la Plaça de l'Ajuntament: berenar a càrrec de l'Associació de Dones Montserrat Roig d'Alella, tallers infantils, lectura del manifest i encesa d'espelmes en rebuig a la violència envers les dones. Aquest mateix dia, a les 20h, l'Espai Jove acollirà l'obra de teatre Princeses, a càrrec de la companyia Pamboli Teatre.

La celebració continuarà dissabte 26 de novembre al matí amb una xocolatada popular i l'espectacle infantil Ningú més que l'altre, una sessió de contes il·lustrats sobre la igualtat d'oportunitats. Els actes del 25N finalitzaran el 30 de novembre amb Dones al món, una xerrada que ens aproparà a la situació que viuen les dones en diferents cultures i àrees geogràfiques, a càrrec de Trama Serveis culturals.

Durant la setmana també es faran diferents activitats a l'Institut Alella per tal de consciènciar l'alumnat sobre aquesta problemàtica social. 

Pujar al principi de la pàgina