Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 4 de març de 201604.03.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament convoca la tercera edició del Premi a la Millor Iniciativa Enoturística
Les propostes es poden presentar del 10 de març fins al 29 d'abril

EnoturismeLa Regidoria de Promoció Turística ha tornat a convocar el Premi a la Millor Iniciativa Enoturística. És la tercera edició d'una iniciativa que pretén afavorir l'activitat econòmica i promocionar el municipi com a destinació turística i donar suport a iniciatives privades que desenvolupin productes d'enoturisme a Alella. El concurs a la millor iniciativa enoturística és obert a professionals, empreses i entitats, ja siguin d'Alella o d'altres municipis, que proposin un projecte enoturístic a realitzar a Alella.
Els productes que s'hi ofereixin han de ser originals, és a dir, queden excloses d'aquest concurs aquelles iniciatives que hagin estat publicades, difoses o aplicades abans de concórrer a aquesta convocatòria. Les propostes enoturístiques hauran de ser molt concretes i viables i estar dissenyades pensant en que s'hauran d'implementar, perquè, en cas de resultar guanyadora, s'hauran de posar en marxa un cop rebuda la primera part del premi i durant un mínim de 12 mesos. No podran participar en aquesta convocatòria l'empresa o empreses guanyadores de l'edició anterior.
Les propostes s'han de presentar per escrit en dos sobres blancs tancats amb el títol “III Premi a la Millor Iniciativa Enoturística d'Alella 2016” al Registre general de l'Ajuntament d'Alella, acompanyats d'una instància. El termini de presentació és del 10 de març al 29 d'abril. En la selecció es valoraran, entre d'altres qüestions, la cooperació empresarial, la innovació, la perdurabilitat i l'adequació a la realitat turística local. L'Ajuntament aportarà 2.000€ a la proposta guanyadora, que es lliuraran en dos pagaments. Més informació en aquest enllaç.

Oficina de Turisme d'Alella
Riera Fosca, 2
08328 Alella
T. (+34) 935 554 650
www.alella.cat/turisme
alella.ofturisme@alella.cat

Horari d'estiu (d'abril a octubre):
Dimarts, dimecres, dijous i diumenge, de 10 a 14.30h
Divendres i dissabte, de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h.
Dilluns tancat.

Horari d'hivern (de novembre a març):
De dimecres a diumenge, de 10 a 14.30h.
Dilluns i dimarts tancat

Escut Ajuntament d'Alella
Alella, talent i vinyes
Enoturisme DO Alella
Denominació d'origen Alella
Generalitat de Catalunya - Agència Catalana de Turisme
Turisme Catalunya
Pujar al principi de la pàgina