Notícies
Publicat el 8 de gener de 201608.01.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Can Lleonart obre l'any amb moltes novetats
L'11 i 12 de gener es fan les inscripcions per a antics alumnes i nous usuaris d'Alella i a partir del 13 s'obren a tothom

Can Lleonart comença la programació de l'any l'11 de gener amb una setantena de cursos, 23 dels quals són nous. Les inscripcions s'obren l'11 i 12 de gener per als antics usuaris i els veïns i veïnes d'Alella i a partir del dia 13 de gener s'obren a tothom. L'oferta del trimestre inclou també  tertúlies, cinema i música. Podeu consultar tota la programació a www.canlleonart.com

Nous cursos

Tertúlies
Cinc temàtiques ben diferents: Lesions esportives: prevenció i tractament (21 de gener), Fryderyk Chopin, el poeta del piano (4 de febrer), Amics de l'òpera de Can Lleonart (11 de febrer i 10 de març), La dona a través de la història de l'art (3 de març) i Anàlisis de l'actualitat amb Antoni Basses (17 de març).

Cinema social
Aquest cicle, programat per la Comissió de Cooperació Internacional, ha triat la projecció de dues pel·lícules: Un dia perfecto (18 de febrer) i Camí a l'escola (14 de març).

Ritmes a les Golfes
El cicle té com a convidats a Saphie Wells & The Swing Cats (5 de febrer) i Eduard Iniestra Grup (19 de febrer). Les entrades es posen a la venda a partir del 18 de gener.

Ritmes a les golfes


Pujar al principi de la pàgina