Notícies
Publicat el 7 de maig de 201907.05.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Viatge al Raid Erdre de Carquefou per a joves de 14 a 17 anys
Raid Erdre


La Regidoria d'Adolescència i Joventut prepara una nova visita per a aquest estiu al municipi agermanat de Carquefou. És una visita amb joves d'entre 14 i 17 anys per participar en la 25a edició del Raid Erdre, una trobada de competicions esportives i de convivència que organitza l'àrea de Joventut d'aquest municipi francès, que se celebra del 24 al 31 d'agost.

Del 13 al 31 de maig es poden sol·licitar les beques per participar a les proves esportives o per assistir-hi com a acompanyant. Trobareu tota la informació i la documentació requerida a www.alella.cat/tramits 

Més informació a www.alellajove.cat

QUÈ ÉS EL RAID  ERDRE

AVENTURA ESPORT I CONVIVÈNCIA

Viu una experiència única que et permetrà conèixer altres costums i persones, practicar idiomes, fer esport i gaudir d'un entorn ideal preparat per l'ocasió.

El Raid és esport, aventura i convivència.
Hi participen 12 equips.
Alella forma part del Raid amb 2 equips de 4 participants.
Es viu acampat al complex
esportiu municipal,  nucli base de Raid'Erdre.

Conviuràs amb joves d'entre 14 i 17 anys i  estareu acompanyats per l'equip d'adolescència i joventut dels ajuntaments de Carquefou i d'Alella.

Preu: 100 / 150 euros AGERMANAMENT

L'agermanament amb el poble de Carquefou, ha permès potenciar la mobilitat i la participació juvenil des de les àrees d'adolescència, joventut i participació.


CULTURA

A més de participar al Raid, visitaràs Nantes i viuràs esdeveniments culturals com el festival Le Voyage à Nàntes o el RDV  de l'Erdre  i gaudiràs de l'hospitalitat de les famílies del poble agermanat.

Pujar al principi de la pàgina