La regidoria d'Adolescència i Joventut busca la implicació del jovent per repensar l'Àgora
espai de trobada

Coincidint amb l'equador del Pla Local de Joventut  2022-2025, des de la Regidoria d'Adolescència i Joventut s'ha engegat un procés de replantejament d'alguns dels elements, organitzatius i estratègics que s'ofereixen al jovent des de l'Ajuntament, especialment, els que fan referència a l'espai Àgora. El treball es va iniciar a principis d'any, en una primera fase, dins de l'àmbit intern de l'equip de la regidoria i durant els mesos de març i abril s'estèn al col·lectiu de joves i adolescents del poble, convidant-lo a participar en aquest replantejament, amb el lema “Repensem l’Àgora”. 

Aquesta segona fase es desenvolupa amb la col·laboració de l'Institut Alella i consisteix en la recollida d'informació i percepcions dels i les adolescents i joves de l'institut aprofitant l'accés que brinda el projecte Punts d'Informació i Dinamització en els Centres d'Educació Secundària (PiDces), i que permet interactuar amb els i les estudiants de forma setmanal dins el mateix centre educatiu. L'acció vol ser un punt d'inici en el foment de la participació directa de les adolescents, incrementant la presència d'aquest col·lectiu en la presa de decisions en l’àmbit municipal, amb l'objectiu de desenvolupar noves propostes basades en els seus interessos i aportacions.

Com a tancament del procés, s'ha convocat una trobada amb adolescents el 5 d'abril, a les 17 h, a l'Àgora.  Amb el títol I tu, què hi pintes a Alella?, la trobada és oberta als adolescents del municipi i té per objectiu abordar les seves necessitats i inquietuds i fomentar la participació d'aquest grup d'edat. La sessió finalitzarà amb un pica-pica per a totes les persones assistents.

Més informació al butlletí i les xarxes socials de l'Àgora. 

Publicat el 13 de març de 202413.03.2024
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina