Notícies
Publicat el 18 de maig de 202318.05.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Ja podeu triar la pel·lícula del cinema a la fresca de la Festa Major
Pel·lícules festa major

Del 18 al 25 de maig  podeu votar la pel·lícula que voleu veure al cinema a la fresca, que enguany es farà dins del programa de la Festa Major.

Podeu escollir entre aquestes quatre propostes, totes doblades en català: Tadeo Jons 3, la taula maragda / Minios, l'origen d'en Gru / DC Lliga de supermascotes/ Nadó en cap, negocis de família

Podeu triar entre aquestes quatre opcions VOTANT AQUÍ

Tadeu Jones 3, la taula maragdaMinios, l'origen d'en GruDC Lliga de supermascotesNadó en cap, negocis de família

Tadeu Jones 3

Direcció Enrique Gato  (Espanya 2022) 
A Tadeo li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs li acceptessin com a un més, però sempre acaba embolicant-la: destrossa un sarcòfag i deslliga un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni. Amb tots en contra i solo ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d'aventures, que li portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per a trobar la manera d'acabar amb la maledicció de la mòmia. 

Minions, l'origen d'en Gru

Director.- Kyle Balda (Usa 2022) 

La història de com el major supervillano del món va conèixer als seus emblemàtics Minions, va formar la banda més vilana de la pantalla gran i es va enfrontar a la força criminal més imparable mai coneguda en MINIONS: L'ORIGEN DE GRU. 

DC La lliga de supermascotes 

Director.- Jard Stern (Usa 2022) 
En "DC League of Super-Pets", Krypto the Super-Dog i Superman són millors amics inseparables, comparteixen els mateixos superpoderes i lluiten contra el crim en Metròpolis braç a braç. Quan Superman i la resta de la Lliga de la Justícia són segrestats, Krypto ha de convèncer a un grup de refugis heterogenis (Ace el sabueso, PB el porc barrigón, Merton la tortuga i Xip l'esquirol) perquè dominin els seus nous poders i l'ajudin a rescatar al superherois. 

Nadó en cap, negocis de família 

Director.- Tom Mcgarh (Usa 20219 
Els germans Templeton ja són adults i s'han distanciat l'un de l'altre, però un nou nadó en cap, amb un enfocament capdavanter, està a punt d'inspirar-los un nou negoci de família... 

Pujar al principi de la pàgina