NotÝcies
Publicat el 4 de novembre de 201104.11.2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
L'Ajuntament convoca la primera beca de recerca hist˛rica d'Alella
El termini per solĚlicitar la beca finalitza el 18 de novembre i s'atorgarÓ al millor projecte inŔdit de recerca en el camp de les ciŔncies socials, ambientals i humanes relacionades amb Alella i el seu entorn

L'Ajuntament convoca la primera ediciˇ de la beca de recerca hist˛rica d'Alella amb l'objectiu de fomentar i promoure la investigaciˇ sobre el municipi i el seu entorn en el camp de les ciŔncies socials, ambientals i humanes, prioritÓriament de la hist˛ria, l'arqueologia, la geografia o del patrimoni cultural i artÝstic.
Amb la creaciˇ d'aquesta beca, que va ser aprovada en el Ple municipal del 29 de setembre amb els vots a favor d'ERC+SxA i PSC i el vot en contra de CiU, Gd'A i PP, l'Ajuntament pretÚn millorar el coneixement sobre el poble, incentivar-ne la divulgaciˇ i ampliar la historiografia local.
Poden optar a la beca investigadors i investigadores que, de manera individual o colĚlectiva, presentin un projecte de recerca inŔdit i que tingui relaciˇ directa amb Alella i el seu entorn. Les solĚlicituds es poden presentar a l'Ajuntament, amb la documentaciˇ requerida a les bases de la convocat˛ria, fins al 18 de novembre. Els projectes seran avaluats per un jurat, designat per l'Ajuntament, format per la directora de la Biblioteca Ferrer i GuÓrdia, l'arquitecte alellenc Salvador Ribas i Paulina Rubio, directora de l'lnstitut Alella. El veredicte del jurat es farÓ p˙blic durant el mes de desembre i serÓ inapelĚlable.
La beca estÓ dotada amb 3.000€, que es concediran a un ˙nic projecte i es faran efectius en dos lliuraments, un en el moment de concessiˇ i un altre una vegada finalitzada i presentada la investigaciˇ.
Les persones becades disposaran de 7 mesos per realitzar el treball de recerca, tot i que el jurat pot acordar prorrogar 2 mesos mÚs el termini de lliurament si ho considera oport˙.

Consulteu les bases de la convocat˛ria des d'aquest enllaš.

Pujar al principi de la pÓgina