Notícies
Publicat el 23 de setembre de 202223.09.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Un mes d'activitats amb la 7a edició del Vi+
Vi +

Després de la Festa de la Verema, el vi i el territori DO Alella continuaran sent protagonistes durant tot el mes d'octubre amb el Vi+, una iniciativa promoguda pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, amb la col·laboració dels ajuntaments i els consells comarcals consorciats i els membres de la Ruta del Vi. És la setena edició d'un cicle d'activitats dissenyat per realçar, promocionar i potenciar tota la riquesa vitivinícola del territori.  

El Vi+ se celebra en un moment de l'any en què tot el raïm ja està gairebé collit, les vinyes comencen a tenyir-se de tons grocs i marrons, i els primers vins fermenten o descansen en les seves tines. És ara quan el territori DO Alella aixeca les ales per oferir 37 propostes per trepitjar i gaudir del territori i tastar el millor vi, la gastronomia local i la cultura me's autòctona. Uns dies per viure experiències u'niques creades pels membres de la Ruta del Vi DO Alella.
 
So'n molts els municipis que ofereixen activitats: Alella, El Masnou, Vilanova del Vallès, Tiana, Vilassar de Dalt, Santa Coloma de Gramenet, Argentona, Llinars del Vallès, Premià de Dalt, Vallromanes i molts els cellers que també han dissenyat activitats per l'ocasió: Masia Can Roda, Bouquet d'Alella, Alta Alella i Quim Batlle. 

La proposta de l'Ajuntament d'Alella és un tast de vins monovarietals amb productes locals que es farà el 7 d'octubre a les 18 h a la Vinya Testimonial d'Alella. Un recorregut per aquest museu de raïm a l'aire lliure, en què es podran conèixer la trentena de varietats de raïm diferents que hi ha plantades. La proposta acabarà amb un tast de cinc vins monovarietals maridats amb productes locals i música. Les entrades estan disponibles en aquest enllaç.

A més de diferents agents privats també se suma al Vi+ el Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora amb una visita teatralitzada per mostrar els fonaments i la història vitivinícola del territori.

I, per tancar amb l'oferta, l'Hotel Sorli Emocions, l'Hotel Arrey Alella i l'Hotel Granollers ofereixen paquets enoturi'stics juntament amb la proposta de benestar d'Alella Organic Spa.
 

Més informació a http://www.enoturismedoalella.com/vimesdoalella/

Programació Vi+ 2022

Programació Vi+ 2022

Fitxer: Vi__2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 1.04 MB

 
 

 
 

Pujar al principi de la pàgina