L'Àgora estrena web

El programa de La Fil·loxera és un dels apartats destacats de la nova web de l’Àgora que ha vist la llum aquest divendres 1 de juliol. La nova plataforma recull, de forma més clara i atractiva, els recursos i activitats que s'ofereixen a joves i adolescents del municipi.

Com la resta de webs municipals -Turisme Alella i l’Agenda Cultural- la web d'Adolescència i Joventut està vinculada a la web municipal www.alella.cat, la qual cosa facilita la seva gestió i garanteix l'actualització permanent dels continguts. 

La web www.alella.cat/agora ha estat desenvolupada per l'empresa maresmenca Ample 24. El contingut s'estructura en quatre grans apartats, l'espai Àgora amb la informació de l'equipament i altres recursos disponibles per a joves i adolescents; l’espai d'activitats, que inclou les propostes destacades; un apartat amb tots els serveis a l'abast, com ara l'assessorament laboral, la sala d'estudi, els ajuts al lloguer o la borsa de canguratge; i un últim apartat d'orientació dedicat al GIRA, el Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella GIRA. A la portada de la web també es mostra el contingut de l'Àgora al canal d'Instagram. 
 

Publicat l'1 de juliol de 202201.07.2022
Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina