Notícies
Publicat el 25 d'abril de 202225.04.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Caminada dels Tres Pobles torna el 15 de maig
Cartell caminada

Després de dos anys d'aturada obligada per la pandèmia, Alella, El Masnou i Teià recuperaran el 15 de maig un esdeveniment molt esperat pels veïns i veïnes dels tres municipis: la Caminada dels Tres Pobles.  A més de practicar esport, la caminada permet gaudir de la natura i compartir una bona estona d'esbarjo a l'aire lliure amb altres persones de totes les edats. Són uns 9 quilòmetres de recorregut aproximat des dels punts de sortida de cada municipi. Les inscripcions es poden fer del 25 d'abril al 12 de maig o fins a exhaurir les places disponibles. La Caminada torna en aquesta quinzena edició amb una imatge renovada, amb l'estrena d'una nova pàgina web des d'on es podran consultar totes les normes, el recorregut i es pot accedir als tres formularis vinculats als punts de sortida a Alella, Teià o El Masnou. 

La caminada finalitza, com és habitual, al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora amb un esmorzar popular.

Més informació i inscripcions a www.lacaminadadels3pobles.cat/ 

Recorregut caminada3pobles

La caminada finalitzarà al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora amb un esmorzar popular.

  • Inscripció telemàtica del 25 d'abril al 12 de maig, o fins a exhaurir places, omplint un d'aquests FORMULARIS en funció del punt de sortida triat
    • Sortida. 8.30 a 9h El Bosquet. Alella. FORMULARI
    • Sortida. 8.30 a 9h Plaça Ramón y Cajal. El Masnou. FORMULARI
    • Sortida. 8:30 a 9h Poliesportiu Municipal El Cim. Teià. FORMULARI
  • La participació està limitada a un màxim de 15.000 persones.
  • Cal fer inscripció prèvia. No es faran inscripcions el mateix dia de la caminada.
  • La Caminada dels Tres Pobles és una activitat popular que té com a objectiu principal la realització d'una activitat física i saludable de caire lúdic i festiu.
  • Al final del recorregut s'oferirà un esmorzar gratuït per a totes les persones participants, al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora.
  • No hi hauran avituallaments. Cal que cada participant porti aigua suficient per poder-la dosificar al llarg derecorregut segons les seves necessitats.
  • Els menors de 14 anys hauran de participar amb alguna persona adulta que se'n faci responsable.
  • Les noies i els nois de 14 a 18 anys que vulguin participar sense l'acompanyament d'algun adult, hauran de formalitzar la inscripció i portar abans de la sortida un full d'autorització signada per la persona responsable.
  • Amb la formalització de la inscripció, el/la participant declara que coneix i accepta les normes de participació de l'activitat, així com la possibilitat d'aparèixer en fotografies que es puguin publicar amb l´únic objectiu de donar difusió a l'activitat. Tanmateix eximeix els Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià de responsabilitat de qualsevol lesió, mal o perjudici.

MESURES PREVENTIVES SARS-COV-2:

Es compliran les directrius que estableixin les autoritats competents en la data de l'esdeveniment.

Pujar al principi de la pàgina