X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 27 de gener de 202227.01.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Biblioteca ens convida a endinsar-nos en el món del misteri amb Crims DO.Alella
Crims.DO Alella

Febrer és el més de la novel·la negra a Alella, amb la cinquena edició del cicle Crims.DOAlella que organitza la Biblioteca Ferrer i Guàrdia del 3 al 23 de febrer. S'han programat diferents propostes recomanades per a persones afeccionades a l'intriga i el misteri, a més del concurs Negres i encreuats.

L'inici del cicle serà el 3 de febrer amb una sessió especial del club de lectura dedicada a Ara direu que estic boig, d'Andreu Martín, amb la presència de l'autor. El 8 de febrer l'escriptora Susana Hernández presentarà el seu llibre Las lágrimas del caimán, i el 23 es presentarà el llibre Després de la vergonya, de Marc Moreno, en una conversa amb el llibreter alellenc Jaume Ponsa.

El cicle també té espai per a la canalla amb un taller de d'enigmes per a infants de 8 a 12 anys, sobre el món de la criptografia i els missatges secrets. I fins al 23 de febrer es convida als usuari i usuàries de la Biblioteca a participar en el 5è concurs Negres i encreuats, en el qual podran demostrar els seus coneixements i prendre part en el sorteig d'un lot de llibres i productes ben negres que es farà el 23 de febrer a les 20.30h.

Més informació a www.alella.cat/crimsdoalella

Pujar al principi de la pàgina