Notícies
Publicat el 3 de desembre de 202103.12.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obres al dipòsit d'aigua del carrer Amposta de Can Comulada
Dipòsit Coma Fosca I

L'Ajuntament està duent a terme els treballs de substitució de la cobertura del dipòsit d'aigua Coma Fosca I, situat al carrer Amposta, al barri de Can Comulada. La cobertura d'aquesta instal·lació es troba en molt mal estat, té esquerdes i es produeixen vibracions quan es transita per ella, de manera que els serveis de manteniment no poden accedir amb seguretat quan han de fer treballs a la xarxa. Per fer les obres s'ha hagut de buidar el dipòsit i instal·lar-ne un provisional que garanteixi l'abastament d'aigua potable. 

El projecte contempla la impermeabilització, neteja i reparacions estructurals i superficials necessàries de l'interior i la instal·lació d'una nova cobertura amb una placa de guix armada. La cobertura mantindrà els dos accessos actuals, però s'instal·laran estructures no metàl·liques per facilitar l'accés a l'interior, i una barana i una  escala de seguretat. A més, s'aprofitaran els treballs per desplaçar les bombes existents i el sistema de cloració a la caseta de maniobres. 
L'actuació té un cost de prop de 100.000 euros i les realitza directament la companyia Agbar, concessionària del servei d'aigua potable. Les obres es van iniciar a mitjans novembre i es preveu que quedin enllestides abans de final d'any. 

Pujar al principi de la pàgina