Notícies
Publicat el 14 d'octubre de 202114.10.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Campanya de sensibilització per millorar la recollida selectiva 
Mou-te pels residus

L'Ajuntament està duent a terme des del passat 18 d'octubre una campanya de sensibilització ambiental per millorar la recollida selectiva i l’ús dels contenidors. Aquesta actuació s'emmarca dins de la campanya “Mou-te pels residus” que s'ha posat en marxa aquest any i que inclou xerrades informatives mensuals relacionades amb la recollida de residus i també altres activitats com a jornades de neteja a l'espai públic o visites a les plantes de tractament. 

Aquesta nova acció s'està desenvolupant durant un mes, fins a mitjans novembre, i busca el contacte directe amb la ciutadania a través d'una educadora ambiental que visitarà directament els establiments comercials i parlaran amb els veïns i veïnes dels diferents barris del poble. A més d'aclarir dubtes o fer les explicacions que es requereixen, també es fa lliurament d'un fulletó que ha editat l'Ajuntament en què es recull informació rellevant i d'interès relacionada amb cadascuna de les fraccions de residus.  

L'objectiu principal d'aquesta campanya informativa directa és augmentar el percentatge de recollida selectiva al municipi, que enguany ja supera el 55% del total de residus generats. També es vol fomentar l’ús correcte dels contenidors i dels diferents serveis de recollida gratuïts existents, per ajudar a erradicar comportaments incívics molt  habituals al municipi, com la presència de capses de cartó sense plegar a terra o l'abandonament de trastos, restes verdes i residus voluminosos al carrer.

Tríptic residus

Tríptic residus

Fitxer: Triptic_Residus_5.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 327.72 kB

Pujar al principi de la pàgina