Notícies
Publicat el 23 de juny de 202123.06.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Laura Ribalaiga renúncia a l'acta de regidora per la responsabilitat de la seva nova feina a la Generalitat
Ribalaiga

Laura Ribalaiga, regidora d'ERC+SxA i responsable de l'àrea de Serveis a les Persones durant els darrers sis anys, va donar compte al Ple municipal celebrat aquest dimarts, 22 de juny, de la seva renúncia a l'acta de regidora condicionada per les "exigències i el compromís" de la seva nova tasca professional com adjunta al Gabinet de la consellera de Presidència de la Generalitat. Segons va expressar la mateixa regidora en el seu escrit de renúncia i en el comiat al Ple aquesta nova situació laboral "no em permetrà desenvolupar la tasca amb el rigor i la responsabilitat que es mereix el poble d'Alella". En el seu escrit, també sol·licita que s'iniciï el relleu amb la següent persona de la llista presentada a les eleccions municipals per tal d'agilitzar el procés i la recollida de l'acta.

La renúncia de la regidora es va incloure com un últim punt en l'ordre del dia del Ple, després de votar favorablement per unanimitat de tot el Consistori la seva inclusió amb caràcter d'urgència. En el seu comiat, Ribalaiga va valorar com "un regal" el fet d'haver estat regidora de l'Ajuntament durant sis anys, una tasca que va qualificar com una veritable "escola de ciutadania". També va tenir paraules d'agraïment per l'exalcalde Andreu Francisco per encomanar-li el repte de gestionar l'àrea de Serveis a les Persones i vers totes les persones que formen part de l'equip d'aquesta àrea, dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament i dels seus companys i companyes de govern. La regidora va fer un breu repàs dels canvis i millores que s'han introduït en aquest servei durant aquests anys i que ha culminat amb l'ampliació i adequació de l'equipament del Torrent Vallbona per facilitar l'accés i l'atenció a la ciutadania, fent una al·lusió especial a la feina desenvolupada en la crisi sanitària, social i econòmica derivada de la COVID-19.

L'Alcalde Marc Almendro i altres membres del seu grup municipal i de tots els grups de l'oposició van agrair la tasca desenvolupada per la regidora al llarg d'aquests anys.

Canvi al cartipàs municipal

La renúncia de Laura Ribalaiga ha propiciat un canvi a la delegació d'àrees del cartipàs municipal. El 25 de juny, l'Alcalde Marc Almendro, va signar un nou decret d'Alcaldia de delegació d'àrees segons el qual  Serveis a les Persones passa a mans de la regidora Mercè Vizern, que manté també Festes, Adolescència i Joventut i Gent Gran, però deixa Promoció Econòmica que passa a ser assumida pel regidor Israel Payà, que ja tenia delegades les regidories de Seguretat Ciutadana, Règim Intern i Esports. 

Informació relacionada
Pujar al principi de la pàgina