Notícies
Publicat el 10 de juny de 202110.06.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament obre un Punt d'Atenció a Empreses i a l'Emprenedoria
PAEE3

Des de l'1 de juny les empreses i les persones autònomes i emprenedores del municipi disposen, per primera vegada, d'un espai d'atenció específic on poder realitzar les seves consultes i demanar informació. És el Punt d'Atenció a les Empreses i a l'Emprenedoria (PAEE), una finestra única d'accés per a gestionar, informar o tramitar tot allò que faci referència a l'empresa i a les persones emprenedores o autònomes, per facilitar i agilitzar les gestions amb l'Ajuntament o d'altres administracions i poder-ne fer un acompanyament i seguiment de qualitat. 

Aquest nou recurs està ubicat a les oficines situades al costat del moll de càrrega del Mercat Municipal, en un espai que ha tingut diferents destinacions: jutjat de pau, arxiu municipal, oficines d'emprenedoria i turisme i despatx del síndic municipal de greuges, entre d'altres. El servei permetrà oferir una atenció personalitzada i facilitar la tramitació per afavorir el desenvolupament econòmic i el teixit productiu. 

El PAEE s'adreça tant a empreses de nova creació i persones emprenedores i autònomes que inicien un negoci, com a aquelles activitats que estan en fase de consolidació o de creixement i expansió. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres, de 9 a 14h i dijous també de 16 a 19h. Per ser atès cal demanar cita prèvia a través de la pàgina www.alella.cat/PAEE.

Entre d'altres serveis, el Punt d'Atenció a l'Empresa i a l'Emprenedoria ofereix informació per promocionar i dinamitzar el comerç i la restauració, fent acompanyament i assessorament per formar part del market place jocomproaalella.cat. A més, des d'aquest espai també es donarà suport a les gestions del Mercat Municipal. 

Una de les accions del Pacte de Poble
La creació del PAEE és una de les les mesures previstes per afavorir l'economia de proximitat i l'estabilitat econòmica, de l'apartat reactivació econòmica del Pacte de Poble aprovat pel Ple el 25 de març. L'acord recull 36 actuacions dels àmbits de sanitat, educació, drets socials, reactivació econòmica i digitalització per a la recuperació econòmica, social i emocional d'Alella. 

Pujar al principi de la pàgina