Notícies
Publicat el 13 de maig de 202113.05.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Biblioteca reprendrà dilluns el servei de préstec
Biblioteca

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia té previst reprendre el proper dilluns, 17 de maig, el servei de préstec de documents, tal com ja s' ha estat realitzant durant els mesos de restriccions a causa de la pandèmia. El servei es va haver d'aturar provisionalment dimarts, a causa de les humitats detectades al sostre de l'equipament, que ha afectat sobretot a la sala d'infantil, arran de l'escampament d'aigua al terra de la Porxada provinent d'un embussament dels serveis del Mercat Municipal.

Les filtracions es van produir dimarts, 11 de maig, i aquell mateix dia es va procedir a desembussar els serveis. Caldrà, però, esperar uns dies fins que hagin desaparegut tots els efectes de l'escapament d'aigua, per poder comprovar si cal realitzar algun altre tipus d'actuació per tal que no es tornin a repetir les humitats.

Mentre no es resolgui la situació, la Biblioteca tornarà a funcionar, com fins ara, a partir de dilluns: es manté el servei de préstec i el retorn de llibres i documents es pot fer amb la bústia de recollida de l'entrada. Les activitats programades se seguiran fent, com els darrers mesos, a la Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Igualment es mantenen les activitats que no requereixen l'estada a l'interior de l'equipament, com ara les sortides i xerrades del programa Parcs i Biblios previstes per aquest mes de maig.

Pujar al principi de la pàgina