Notícies
Publicat el 12 de maig de 202112.05.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Espai d'Arts Escèniques entra en el cens d'espais de cultura responsable
GENCAT-EspaiCulturaResponsable-Logo-verd- web

L'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella ha estat inclòs en el Cens d'espais de cultura responsable de la Generalitat de Catalunya.  Aquest Cens s'ha creat en el marc de les accions per acompanyar el sector de la cultura i les arts en la represa a l'activitat en temps de pandèmia, i amb l'objectiu de donar seguretat al públic i prestigi als espais i als equipaments culturals.

Part dels requisits per formar part del Cens són:

a)      Adoptar totes les mesures sanitàries que determinin les autoritats competents per evitar el risc de pandèmia de la COVID-19 i aprovar un protocol sanitari per a l'espai cultural per prevenir la COVID-19.

b)      Assumir el compromís, mitjançant l'adopció de programes d'actuació, de promoure mesures inclusives i de millora de la salut anímica de la ciutadania orientades a evitar el risc d'exclusió social de col·lectius especialment vulnerables per raons econòmiques, socials, de gènere o d'inserció social.

El distintiu porta incorporat un codi QR que permet accedir mitjançant aplicacions mòbils a la pàgina web del Departament de Cultura on es troba la llista actualitzada d'equipaments inclosos al Cens.

Pujar al principi de la pàgina