Notícies
Publicat el 7 de maig de 202107.05.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El 13 de maig es farà el sorteig dels habitatges socials per a joves del Canonge
Habitatges Canonge

El dijous 13 de maig, a les 12h, es farà el sorteig d'adjudicació dels habitatges socials de lloguer per a joves del carrer Canonge. A causa de les restriccions sanitàries, les persones admeses a la convocatòria no podran estar presents a la Sala de Plens el dia del sorteig, però podran seguir-lo en directe des del Canal Youtube de l'Ajuntament.

S'han presentat un total de 49 sol·licituds de les quals 29 han estat admeses i 20 excloses per manca de documentació i/o per incompliment d'alguns dels requisits de les bases, segons consta a la llista definitiva aprovada per la Junta de Govern el passat 8 d'abril

Per prendre part en aquesta convocatòria calia tenir entre 18 i 35 anys, acreditar un mínim de 3 anys continuats d'empadronament o de manera discontínua en els darrers 10 anys, i reunir la resta de requisits establerts a les bases. 

La durada del contracte és d'un màxim de 5 anys i el preu mensual de lloguer, sense comptar les despeses de serveis i l'IBI, oscil·la entre els 328 i els 259 euros, en funció de la superfície del pis.

Les sol·licituds que compleixen tots els requisits i estiguin admeses a la llista definitiva formaran part d'una borsa de persones sol·licitants, que s'ordenarà a partir del resultat del sorteig i que tindrà una validesa de 5 anys.

De moment només es podrà fer ús d'un dels tres immobles d'aquesta promoció. Un està pendent de l'acabament del termini d'adjudicació i l'altre pis que s'havia d'adjudicar va ser ocupat de forma il·legal. L'Ajuntament està fent tots els tràmits judicials per poder recuperar-lo i posar-lo a disposició de les persones adjudicatàries. 

Trobareu tota la informació sobre aquesta convocatòria en aquest ENLLAÇ

Pujar al principi de la pàgina