X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 8 d'abril de 202108.04.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Tornen els Diumenges de Vins i de Most
Diumenges de Vins abril

Després d'una aturada de més d'un any imposada per la pandèmia, aquest mes d'abril es reprenen les activitats enoturístiques amb els Diumenges de Vins i els Diumenges de Most. La cita és el darrer diumenge de mes, el 25 d'abril a les 12h, al pati de Can Lleonart.

En aquesta primera sessió, dirigida pel sommelier Joan Lluís Gómez, es podran degustar els vins Testuan i Masia Coll de Canyet, acompanyats de dos tastets preparats pel restaurant 1789. El preu de la sessió és de 8 euros. L'activitat es realitzarà seguint les recomanacions sanitàries i els aforaments permesos. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina turismealella.koobin.cat/.

El mateix dia i a la mateixa hora, torna Diumenges de Most. El taller d'enoturisme per a infants de 3 a 12 anys s'estrena amb una sessió dedicada amb la floració que es realitzarà al pati de Can Lleonart. El preu de l'activitat és de 4 euros. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina turismealella.koobin.cat/.

Les properes sessions de Diumenges de Vins i Diumenges de Most seran el 30 de maig, 27 de juny, 26 de setembre, 31 d'octubre, 28 de novembre i 19 de desembre. 

Fulletó Diumenges de Vins

Fulletó Diumenges de Vins

Fitxer: Fulleto_DIUMENGES_VINS_2021__3_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 306.47 kB

Fulletó Diumenges de Most

Fulletó Diumenges de Most

Fitxer: Fulleto_DIUMENGES_MOST_2021__2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 545.62 kB

Pujar al principi de la pàgina