X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 4 de març de 202104.03.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El cementiri amplia la seva capacitat amb 26 nínxols i 16 columbaris nous
Ampliació cementiri

L'Ajuntament enllestirà la primera quinzena de  març els treballs per ampliar la capacitat del cementiri municipal i dotar-lo de 26 nínxols i 16 columbaris més, per tal de donar resposta a les necessitats d'enterraments del municipi. Les defuncions s'han vist incrementades aquest any degut a la situació excepcional de pandèmia, amb la qual cosa s'ha fet necessari ampliar les places disponibles. 

Els nous nínxols i columbaris se situen al lateral nord-est del cementiri, en un extrem no visible des de l'espai central del cementiri, a partir de l'aixecament d'un pis superior sobre les tres fileres que existeixen actualment. La construcció dels nínxols s'ha fet amb mòduls prefabricats de formigó seguint l'estètica dels mòduls inferiors ja existents. Les obres van ser adjudicades a Prats Belloch SL per un import de 45.768 euros i es preveu que els treballs quedin aquesta primera quinzena de març.

Sense comptar aquestes noves places, el cementiri disposa actualment de 883 nínxols, 40 columbaris, 9 pateons, a més dels 16 espais d'enterrament de l'interior de la cripta. 

Estudi per ampliar el cementiri
Degut a la dificultat de poder ubicar més nínxols al recinte actual del cementiri l'Ajuntament està iniciant els estudis preliminars per a poder ampliar el recinte del cementiri  municipal a l'altre banda del Camí Baix de Tiana. A l’àmbit on el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) va establir el Pla Especial número 2 per a permetre l'ampliació. L’àmbit té una superfície de 15.487m2 i donarà compliment a les distàncies i requeriments del Reglament de policia sanitària mortuòria. L'ampliació del cementiri s'integrarà paisatgísticament a l'entorn i també inclourà una zona d'aparcament i una ampliació del tanatori.

Pujar al principi de la pàgina