Notícies
Publicat el 20 de novembre de 202020.11.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Nova sessió formativa per aprendre a fer tràmits per Internet amb l'Ajuntament
tràmits online

L'Ajuntament ofereix el dia 2 de desembre una nova sessió formativa adreçada a tota la ciutadania i a les entitats per aprendre a fer tràmits a través d'Internet amb l'Ajuntament. Després de l'èxit de la sessió realitzada el passat 12 de novembre i atenent a les peticions presentades, s'ofereix novament aquest recurs en què s'explicarà de forma pràctica com presentar sol·licituds, demanar subvencions, certificats, canvis de domicili o realitzar qualsevol altre tipus de tràmit amb l'Ajuntament. Des de casa les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, sense necessitat d'haver de demanar cita prèvia ni haver-te de desplaçar.

Igual que l'edició anterior, la sessió es farà en format virtual per tal de complir als nous requeriments derivats de la crisi sanitària del coronavirus.

Es farà el dimecres 2 de desembre a les 18.15 a 19.45h, en una única sessió adreçada a ciutadania i a les entitats.  

Per inscriure't pots fer-ho a través del següent ENLLAÇ emplenant el formulari o trucant a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (93 555 23 39 - de dilluns a divendres de 8:30 a 14 h.). Indiqueu en el  moment de fer la inscripció si disposeu de connexió a Internet mitjançant telèfon mòbil, tauleta o ordinador. 

Les places són limitades. Posteriorment al correu d'inscripció rebràs un correu de confirmació de la teva plaça.

Aquest taller està subvencionat per la Diputació de Barcelona i s'imparteix de manera gratuïta.

Pujar al principi de la pàgina