Notícies
Publicat el 7 d'octubre de 202007.10.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
A final de mes s'acaba el termini per reclamar actuacions tècniques per afectació de la 4G en la TDT
4G

El dia 31 d'octubre és la data límit per sol·licitar actuacions gratuïtes per part de les persones usuàries de la TDT per les possibles afectacions dels nodes 4G en la banda 800 MHz.

El servei de telefonia mòbil de 4a Generació (4G en la banda de 800 MHz) pot produir afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT). Per solucionar-les i garantir que la posada en servei de las estacions base de telefonia mòbil no afecti la TDT, l'entitat LLEGA800 porta a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per a la ciutadania afectada.

D'acord amb l'Ordre Ministerial que regula aquest procés, el termini per sol·licitar les actuacions en cas d'afectació per part de les persones usuàries de TDT és de sis mesos des de la data de posada en servei de les estacions de telefonia mòbil. Aquest termini acaba el dia 31 d'octubre. Si en el futur s'establissin noves estacions de telefonia mòbil en la banda 800 MHz, es podria obrir un nou període de reclamació d'actuacions.

Cal recordar que per poder atendre les persones usuàries i poder resoldre les incidències hi ha un telèfon gratuït: 900 833 999.

Pujar al principi de la pàgina