Notícies
Publicat el 2 d'octubre de 202002.10.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Les llevadores de la Metropolitana Nord imparteixen un cicle de xerrades gratuïtes 'on line' per fomentar la lactància materna
Setmana de la lactància

Enguany, l'Associació Catalana de Llevadores i la Direcció d'Atenció Primària de la Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut han preparat diverses sessions informatives amb motiu de la Setmana Europea de la Lactància Materna, que té lloc del 4 al 9 d'octubre. Es tracta de xerrades gratuïtes on line, dirigides a dones, famílies i professionals sanitaris que desitgin ampliar la informació sobre l'alletament matern i la criança. L'accés a les sessions serà gratuït, prèvia inscripció.

A les xerrades es tractaran diversos aspectes relacionats amb la lactància materna i la criança natural: com introduir-nos en l'alletament matern, problemes freqüents, la importància de les primeres hores per al manteniment de la lactància o posicions per alletar i estratègies per evitar problemes. D'altra banda, també s'explicarà què cal tenir en compte pel que fa a la Covid-19 i lactància materna. A més, s'aprofundirà en temes com la qualitat de la llet materna, la contribució que suposa per salvar el planeta l'alletament matern i es donarà una visió històrica de la lactància a través de l'art.

Les inscripcions es poden fer a través del següent formulari.

Consulteu el programa d'aquest cicle de xerrades.

Pujar al principi de la pàgina