DIJOUS
19
NOVEMBRE
2020
19:00 h
ACTIVITAT EN FORMAT VIRTUAL
Lloc Per accedir a l'emissió s'haurà d'adquirir l'entrada gratuïta a https://alella.koobin.cat/.
Ho organitza Ajuntament d'Alella
Preu Gratuït
Tipus d'acte Tertúlies
Joan Vives

Considerat l'últim gran representant del classicisme vienès o escola de Viena, Beethoven va aconseguir fer transcendir la música del romanticisme, motivant-ne la influència en una diversitat d'obres musicals al llarg del segle xix. El seu art es va expressar en nombrosos gèneres i, tot i que les simfonies van ser la font principal de la seva popularitat internacional, el seu impacte va resultar ser sobretot significatiu en les obres per a piano i música de cambra. 

En aquesta ocasió el gran divulgador musical Joan Vives ens oferirà una conferència d'aproximadament hora i mitja on, a través de la música de Beethoven interpretada per Kiev Portella al piano, ens farà viatjar a les profunditats de la vida del compositor, explicant detalls de la seva vida i anècdotes desconegudes per molts. És una gran oportunitat per gaudir de la música del compositor així com aprendre d'una manera molt amena i divertida detalls de la seva vida i obra. 

Per accedir a l'emissió s'haurà d'adquirir l'entrada gratuïta a https://alella.koobin.cat/. Previ a  l'activitat  es rebrà per correu electrònic un enllaç per accedir-hi.

Les persones que han comprat entrades per els espectacles rebran la devolució (en un termini indeterminat). El procediment serà el següent:

Si ha adquirit les entrades a l'Oficina de Turisme, la devolució es realitzarà al mateix número de compte bancari que tingués associat la targeta per la qual es va realitzar la compra.
Si ha adquirit les entrades a través de la nostra plataforma alella.koobin.cat, la devolució es realitzarà al mateix compte on es va realitzar el pagament.
Totes les persones que ja havien comprat l'entrada, rebran l'enllaç, sense necessitat d'adquirir l'entrada gratuïta, per accedir a l'emissió del concert que es celebrarà el dia i hora prevista de l'acte.